Hurtig levering
30 dages returret
Vi er e-mærket

Online øve og samspils pakke 1

Thornton
  • Spil, jam og øv via internettet
  • Nemt at anvende
  • Gratis JAMMR software
1,155.00 DKK
Ikke på lager - Kontakt kundeservice for leveringstid
Tilfredshedsgaranti: 30 dages fuld returret
Varenr.:DG-internet-samspils-pakke1

Pakken indeholder

K KT-UPC mixer
K KT-UPC mixer
Tuff stands MS-35 bord-mikrofonstativ
Tuff stands MS-35 bord-mikrofonstativ
Omnitronic Partymic-1 mikrofon
Omnitronic Partymic-1 mikrofon
Record HP-72 stereo-hovedtelefoner
Record HP-72 stereo-hovedtelefoner
HiEnd XLR-til-XLR-kabel 10 meter
HiEnd XLR-til-XLR-kabel 10 meter

Beskrivelse

  • Spil, jam og øv via internettet
  • Nemt at anvende
  • Gratis JAMMR software
  • Med USB-mixer, mikrofon, hovedtelefoner samt kabler
  • Lydbehandling som foregår i 16-bit/48 kHz

Med DanGuitars Online øve og samspils pakke kan du øve, spille og jamme med dine musik venner uden at forlade din bopæl. I kan således fortsat arbejde med jeres musik, skrive nye numre, forberede optrædender eller øve særligt vanskellige passager helt uden at i skal begive jer ned i øvelokalet.

Pakken indeholder en KT-UPC mixer som er en alsidig 4 kanals mixer med USB audio interface til computer. Dertil får du en Record DM-08 mikrofon som du kan bruge til sang og kommunikation med dine musik venner og et sæt Record HP-84 Pro hovedtelefoner så i kan øve uden at forstyrre familie og nabo’er. Derudover får du et praktisk bord mikrofonstativ og de kabler du skal bruge for at tage pakken i anvendelse.

Vi har afprøvet forskellige løsninger med det formål at finde den bedste, nemmeste og mest effektive måde hvorpå musikere vil kunne øve og spille sammen online og den bedste løsning vi har fundet er den løsning som jammr.net tilbyder. Jammr er nem at tage i anvendelse og let at bruge og stilller ikke voldsomme krav til computeren. Hvis du har en PC med Windows Vista eller nyere, 2 GB ram eller en Mac med macOS Sierra (10.12) eller nyere - og en brugbar internet forbindelse så vil du med vores Online øve og samspils pakke 1 kunne spille med dine venner.

Som sædvanlig når man skal bruge sin computer til musik skal du først installere en ASIO driver således at vi omgår den forsinkelse som DirectX driveren på din computer kan forårsage. ASIO driveren henter du fra http://www.asio4all.org/. Derefter kan du downloade jammr fra https://jammr.net/ hvilket ikke tager mere end et par minutter. Slut KT-UPC mixer og resten af det medfølgende udstyr til computeren og så er i klar til at spille.

Youtube thumbnail
Afspil

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (28)

Omnitronic Partymic-1 mikrofon
Var ikke i orden da

Var ikke i orden da jeg modtog den, ved nærmere eftersyn var micofonhovedet gået fra i limningen , men efter limning virkede microfonen helt OK, så ingen problem, rigtig godt tilfreds

Record HP-72 stereo-hovedtelefoner
De opfylder mine forventninger

De opfylder mine forventninger

Skriv dit spørgsmål her

Spørgsmål (9)

2021-08-16 05:54:58
Leif W.

Hej, hvad kræver det, hvis jeg skal have det visuelle med, så vi kan se hinanden på afstand? BH Leif

2021-08-16 12:23:40
DanGuitar.dk

Kontakt venligst kundeservice med dette spørgsmål på info@danguitar.dk

2020-04-04 12:14:48
Kasper L.

Hej DanGuitar Jeg har fået en KT-UPC mixer i julegave herfra og har brugt noget tid på at søge på svar på et spørgsmål. Men jeg kan ikke finde svar nogle steder. Så nu prøver jeg her. Når jeg skal indspille musik i mit lille hjemmestudie, så tænder jeg min pc, hvor mixeren er sat til, så den tænder samtidig. men halvdelen af gangene står powerknappen og blinker og så kan min pc ikke finde den. Ved I hvad der sker her? Hvis I kan hjælpe med det, så vil jeg være meget taknemmelig. Mvh Kasper Lynge

2020-04-06 06:59:22
DanGuitar.dk

Hej Kasper, Du må meget gerne kontakte os på info@danguitar.dk, så opretter vi en reklamation på denne.