Hurtig levering
30 dages returret
Vi er e-mærket

Nux B-3 Plus trådløst mikrofon-system

  • Digitalt trådløst system med clip-on sender og modtager
  • Let og brugervenlig opsætning
  • Ingen signaltab og latency
Læs hele beskrivelsen
1,399.00 DKK
Varen er på lager - Levering 1 - 2 hverdage
Bestil inden for
Tilfredshedsgaranti: 30 dages fuld returret
Varenr.:NUX-B3-PLUS

Beskrivelse

  • Digitalt trådløst system med clip-on sender og modtager
  • Let og brugervenlig opsætning
  • Ingen signaltab og latency

Med B3 Plus Wireless System har Nux lavet et højkvalitets trådløst system med en meget høj grad af brugervenlighed. Du tager din mikrofon og klikker den på den smarte sender, sætter modtageren i din mixer eller i mikrofon indgangen på en aktiv højttaler, tænder for systemet med ét klik, og vælger samme kanal på henholdsvis senderen og modtageren med ét klik – så er du klar! Derudover så leveres NUX B-3 med Hot-shue holder og hunXLR til minijack adapter, så du nemt kan bruge B-3 Plus med dit DSLR kamera.

Nux B3 Plus overfører et 24 bit digitalt signal mellem din modtager og mikrofonsenderen med et minimalt tab af signal, og samtidig er forsinkelsen (latency) så minimal, at du får nøjagtigt samme fornemmelse og lydkvalitet, som du får med et højkvalitets mikrofonkabel…..bare uden knuder!

Der er indbygget batteri i NUX B3 Plus, som fra fuld opladning kan levere 5 timers konstant drift og op til 20 timer på stand by. Hvis du skulle få brug for en pause i løbet af de 5 timer, går B3 selv i en ”sleep mode”, så du får maksimalt udbytte af batteriet.

Nux B3 fungerer med alle dynamiske mikrofoner.

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (3)

Det virker perfekt ingen problemer.

Det virker perfekt ingen problemer. Kan anbefales da det er nemt og hurtigt at bruge. Mvh Peder Bendixen

Skide smart

Det smart... bruger det på min favorit mikrofon, som nu er blevet en trådløs mikrofon, og det hele på batteri

Skriv dit spørgsmål her

Spørgsmål (1)

2021-04-19 07:40:06
Johannes J.

Har netop modtaget 3 sæt af Nux B3 Plus. Hvorfor skriver i 5 timers batteritid, når producenten i sit materiale skriver 7 timer? Efter at have brugt dem nu nogle gange må jeg konstatere at batteritiden i realiteten ikke overstiger 4 timer!!! Når alle tre bruges samtidig kan de sende nogle interferensknald ud i anlægget et par gange i timen, Hvorfor - når de reklameres til ikke at have interferensproblemer og er egnet til at blive brugt flere ad gangen? Hvorfor er de 30% dyrere end den normale B3, når de i virkeligheden ikke er bedre? Vil jeg på garantien kunne forlange at få dem ombyttet lige så mange gange det skal være, indtil jeg modtager nogle som overholder producentens specifikationer? Ved godt at jeg kan returnere dem og få pengene retur, men hvis jeg insisterer på at få nogle som barer virker 100% som lovet, fordi jeg nu engang har brug for dem, hvad kan i så gøre ved det? Kan i i givet fald være bekendt med at blive ved med at sælge dem?

2021-04-19 09:56:17
DanGuitar.dk

Hej Johannes, venligst kontakt os på info@danguitar.dk for denne henvendelse, så vil vi gerne hjælpe.