Loading

Xylofon & metallofon

Xylofon og metallofon. Du finder i denne kategori vores xylofoner og metallofoner. Forskellen på en xylofon og en metallofon er, at en xylofon har trætaster, mens en metallofon har metaltaster. Vi står selv for importen af vores xylofoner og metallofoner, og vi kan derfor tilbyde dig en flot kvalitet til unikke, billige priser.

10 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

10 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

Her finder du xylofon og metallofon til billige priser

Har du altid drømt om at spille xylofon eller metallofon? Så er du kommet til det rigtige sted. Uanset om du vil spille dette instrument på træ eller metal, har vi det musikinstrument, der passer til dig.

Xylofon

En xylofon er et slaginstrument af ukendt oprindelse. Det stammer sandsynligvis fra Afrika. Xylofon består af træstykker i forskellige størrelser, som ligger over nogle rør kaldet resonansrør. For at få lyd fra xylofonen bruger du enten en kølle i træ eller en gummipind til at ramme træstykkerne, og derefter vil luften vibrere i rørene, og dette vil blive produceret til en lyd. Disse køller, du rammer med, fås i forskellige størrelser og hårdheder, afhængigt af hvor højt du vil have xylofonen til at spille.
Hos DanGuitar kan du købe en xylofon til både den mere professionelle spiller, men også til nybegynder, der ønsker at spille dette instrument. Du kan endda købe en håndlavet xylofon i Afrika. Disse er således bygget i overensstemmelse med afrikanske kunsthåndværkstraditioner, og er således smukt dekoreret. En xylofon kan bruges til leg, musik eller måske vil du dekorere dit hjem.


Metallofon

Du spiller nøjagtig på samme måde på en metallofon som på en xylofon. Metallofonen er lavet af metal i stedet for træ. Vi importerer vores egne xylofoner og metallofoner, og kan derfor tilbyde god kvalitet til unikke, billige priser. Instrumentet er bygget på en trækasse, der bruges til at opfange lyden. Forskellige størrelser metalstykker er monteret oven på denne trækasse. Hvis du er nybegynder til dette instrument, begynder du normalt at slå på en enkelt metalplade, men hvis du er mere erfaren, kan du normalt spille 4 ad gangen.

Vi hjælper dig gerne via e-mail eller telefon med at vælge, om du skal have en xylofon eller metallofon, og hvilken der passer bedst til dig. Hos os får du altid hurtig levering. Drøm dig væk i vores udvalg i dag, og læs mere i produktbeskrivelsen vedrørende de forskellige musikinstrumenter.