Loading

Trommepads

Hvis har du brug for at øve trommeteknik uden at vække hele nabolaget, kan du få stor glæde af en øveplade. Overfladen på en øveplade giver det samme bounce som et rigtigt trommeskind, men den siger ikke særlig meget.
Trommepads findes både med og uden digitalt lyd-output. De fylder ikke det store, så de er også et udmærket alternativ, hvis du ikke har plads til et trommesæt derhjemme.

8 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

8 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

Køb trommepads på DanGuitar i dag!

Hos DanGuitar kan du købe trommepads og øveplader til dine trommer. Disse trommepads giver den samme spilfølelse, som at spille på ordentlig trommeskind. Det er genialt at bruge trommepads, så du kan øve din teknik uden, at vække hele familien eller naboen. Overfladen på trommepads giver den samme bounce og følelse, som på rigtige trommer, men giver langt fra den samme høje lyd. Disse trommepads fylder ikke meget, så de passer perfekt, hvis du ikke har plads til et helt trommesæt derhjemme, og du kan nemt tage dem med dig, uanset hvor du går. Flere af vores trommepads har også mulighed for, at montere stativ, hvis du ønsker det.

Trommepads til den øvede og til nybegynderen

Hos DanGuitar kan du købe trommepads til både den mere erfarne trommeslager og til begynderen. Vi har trommepads i flere forskellige størrelser og til forskellige priser, så du finder højst sandsynligt de perfekte trommepads alt efter dine behov og præferencer. Vi har også trommepads, der passer til dit lår, disse har en perfekt pasform til dit lår, og du kan spille, så det er stabilt, og uden at ryste. Se nærmere på vores produkter og læs produktbeskrivelsen for de forskellige trommepads igennem, så du kan finde den perfekte til dig selv.


I tvivl om, hvilke trommepads der er bedst for dig? Vi hjælper dig gerne!

Hvis du er i tvivl om, hvilken trommepads du skal vælge, hjælper vi dig altid med at finde det rigtige produkt. Hos DanGuitar har vi udvalgt de bedste tromepads på markedet til den bedst mulige pris, så du får mest for pengene. Siden 2002 har vi arbejdet med musikinstrumenter og tilbehør online. Vores salgsteam består af erfarne musikere, der har viden om musikinstrumenter, lydsystemer og udstyr. Således garanterer vi god service, hvor vi lover at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til, hvilke trommepads du skal vælge. Vi har også en sikker og god returret, hvis du kommer hjem, og vil bytte din trommepad til en anden.