Loading

Marchtrommer

Vi har i denne kategori samlet alle vores marchtrommer, som vi har fået meget ros for. Vi står selv for importen af vores marchtrommer, og vi kan derfor tilbyde en rigtig god kvalitet til en lav pris.

5 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

5 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

Køb din nye marchtromme hos os i dag!

En marchtromme er ikke en almindelig tromme. Den spilles oftest under bevægelse, og kommer oftes med en sele, så du kan få den fastgjort til din krop. Der er forskellige marchtrommer: lilletromme, bastromme og stortromme. Hos DanGuitar har vi valgt de bedste marchtrommer, der findes på markedet. Marchtromme kategorien dækker en række forskellige trommer, som er skabt til korps og marcherende orkestre. Disse trommer adskiller sig således fra de almindelige trommer, som du kender fra et almindeligt trommesæt. En marchtromme er designet til at lave en præcis lyd, hvilket er afgørende, når et korps eller marcherende band er i bevægelse. Hos os finder du garanteret en marcherende tromme, der passer til dine behov og præferencer. Måske vil du have en bastromme og slutte dig til korpset? Så har vi det, du leder efter. En bastromme er større end de andre trommer, og er den, der producerer den dybeste lyd. Disse trommer bæres i en sele, og kan derefter spilles på begge sider.


Køb den rigtige marchtromle til dine præferencer

I

Som du sikkert allerede har bemærket, har vi meget lave priser. Hos os får du et bredt udvalg af marchtrommer, og vi forstår, at det kan være svært at vælge det rigtige produkt til dine behov. Men fortvivl ikke, hvis du køber den forkerte marchtromme eller sele, kan du let vende tilbage, og muligvis finde en ny marchtromme, der passer dig. Vi hjælper dig gerne via e-mail eller telefon med at vælge en marchtromme eller sele. Vi sikrer altid hurtig levering inden for 1-2 arbejdsdagnden du køber en marchtromme, er det vigtigt, at du ved, at den passer til dine præferencer og kropsvægt. Det er derfor altid smart at kontrollere trommens vægt, så du ved, at du kan bære den, mens du går og spiller. Sørg også for, at du har den spændt fast til selen, så den sidder behageligt på kroppen.

Billige priser på marchtrommer og andre musikinstrumentere.