Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Keyboardtaske

I denne kategori finder du vores keyboardtasker. Kig her hvis du har brug for en taske til dit keyboard. Vi har vores keyboardtaske i forskellige størrelser. Vi står selv for importen af vores keyboardtasker, og kan derfor tilbyde dig en keyboardtaske i en rigtig god kvalitet til en unik billig pris.

37 vare(r)

Keyboards er for det meste store og uhåndterlige, og er i mange tilfælde formet på en måde, som ikke tilgodeser transport. Det er alt for let at beskadige en tangent eller at slå en knap af, når du transporterer dit keyboard. Faktisk er det sandsynligvis kun et spørgsmål om tid før der sker en skade, hvis ikke du transporterer dit keyboard i en keyboardtaske.

 

Keyboardtasker beskytter dit keyboard mod svingende døre, lumske trapper og vejr. Anskaffelse af en god taske til dit keyboard er derfor en afgørende beslutning. Hos Danguitar har vi et stort udvalg af tasker til keyboards. Størrelserne spænder fra tasker til små bærbare keyboards, og helt op til 88-tangenters tasker til keyboards og el-klaverer i fuld størrelse.

 

Vores udvalg af keyboardtasker passer til næsten ethvert keyboard eller el-klaver. Vores halvstive tasker er ekstremt beskyttende med et slidstærkt nylon-ydre, der er vandtæt, og med forstærkede håndtag og skulderstropper – nogle har endda rygsækstropper. Alle lynlåse er kraftige, og nogle af de større modeller har endda integrerede hjul og håndtag, der kan forlænges. I nogle tilfælde har vi endda keyboardtasker, som er designet til specifikt at passe til bestemte modeller. De fleste tasker har også rum og lommer til alt dit tilbehør. De er designet til den arbejdende musiker, der konstant er på farten, og som ønsker at passe godt på sit udstyr.

 

En keyboardtaske kan sikre at du kan have fornøjelse af dit keyboard i mange år. Udover at beskytte ydersiden af dit keyboard mod stød og slag, så gør en keyboardtaske det lettere at bære keyboardet, og reducerer dermed dine chancer for, at du taber dit keyboard, og at det bliver beskadiget.