Loading

Klaver og Flygel

I denne kategori finder du vores klaverer og flygler - Vi forhandler Ernest Krause klaverer og flygler som er en over 150 år gammel producent af højkvalitets klaverer og flygler med rødder i Tyskland

4 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

4 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

Et akustisk klaver eller flygel er på mange måder et meget simpelt og gammeldags instrument. Det har hamre og strenge, der er omsluttet af et trækabinet. Tangenterne er forbundet til hamrene, således at når der trykkes på en tangent, så bevæger hammeren sig og rammer strengene, hvilket får dem til at vibrere og producere en lyd.

Skal det være et flygel eller et klaver?

Der findes to typer af akustiske klaverer: flyglet og det opretstående klaver. Et flygel har en ramme og strenge, der ligger vandret. Den har en længere krop og fylder dermed mere. Efter at have spillet på tangenterne, og du har løftet fingrene fra klaviaturet, nulstiller tyngdekraften tangenterne, og bringer dem tilbage til deres hvilestilling.

Et opretstående klaver har strenge, der løber lodret. Det opretstående klaver er meget mere kompakt end flygelet. Det opretstående klaver passer ofte godt til huse eller lejligheder, og er dermed ofte et mere bekvemt valg. Når dine fingre flytter sig fra tangenter, nulstilles de via en fjedermekanisme, som er udsat for slitage.

Hvad betyder inharmonicitet?

Inharmonicitet er en anden faktor, der adskiller flygelet fra det opretstående klaver. Inharmonicitet er et udtryk for hvor høj overtonen er i forhold til den primære tone. En tone med lavere inharmonicitet er derfor mere præcis. Flygelet har længere strenge, hvilket ikke kun giver en fyldigere tone, men også mindre inharmonicitet. Det opretstående klaver har kortere strenge, og dermed mere inharmonitet, hvilket fører til oktaver, der lyder mindre harmoniske. Men det betyder ikke, at det opretstående klaver er ringere. Dee er mange andre ting, som også kan bestemme klangen i et klaver, såsom kvaliteten af de anvendte materialer og håndværket.

Køb dit Ernest Krause klaver eller flygel fra os i dag

Vil du også være sikker på, at du får det rigtige klaver eller flygel? At det instrument du køber, holder længe, og giver den ønskede effekt. Så har du fundet det rigtige sted! DanGuitar er eksperter i alt, der har med lyd, lys og instrumenter at gøre. Vi har lang erfaring, og ved hvilke produkter og mærker der er gode. Du kan føle dig tryg, når du handler hos os. Vi tilbyder kvalitetsgaranti på alle produkter, som du kan købe her hos os. Vi vil have dig til at være glad! Og vi har også hurtig levering.