Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

El-Klaver

I denne kategori finder du vores el klaverer - Et el-klaver bliver også kaldt for et el-piano, digital-klaver eller digital-piano. Vi forhandler mærkerne Artesia, Nux, Korg, Ringway og Casio, mærkerne kan levere et kvalitets el piano til meget fornuftig pris. Hvis du er interesseret i et el-piano fra Nux, Artesia, Korg, Ringway eller Casio, som du ikke finder på denne side, så kontakt os venligst, og vi kan hurtigt bestille det hjem til dig.

10 vare(r)

Køb dit nye elektriske klaver hos DanGuitar!

Vi tilbyder elektriske klaverer til både små og store, begyndere og de professionelle. Vi har et bredt udvalg af mange forskellige mærker, så du nemt kan komme i gang med at spille klaver, og så du kan vælge det perfekte elektriske klaver. Er du i tvivl om, hvilket el-klaver der passer til dig, kan du kontakte vores kundeservice, der længe har arbejdet med musik og instrumenter, og gerne hjælper dig.

Hvad er et elektrisk klaver?

Det klassiske elektriske klaver stammer fra 1970'erne, og er et digitalt instrument, hvor lyden i hver tangent er skabt ved hjælp af samplede klavertoner. Det positive ved et elektrisk klaver er, at du ikke behøver at stemme det - det gør det helt af sig selv. Et elektrisk klaver kan gengive lyden af ​​et flygel eller et almindeligt klaver, enten via indbyggede højttalere eller hovedtelefoner, så du kan spille i fred uden at forstyrre din nabo. En fordel ved at købe et elektrisk klaver frem for et akustisk klaver er, at det er meget billigere og mere mobil. Et el-klaver er let at komme i gang med, og er et godt læringsværktøj, selvom du ikke har erfaring med klaver.

Stort udvalg af elektriske klaverer

Der er en stor forskel mellem elektriske klaverstørrelser, modeller og det indbyggede udstyr. Således er det elektriske klaver rettet mod både begyndere, og de mere erfarne spillere. Det karakteristiske ved det traditionelle el-klaver er, at det har ben og pedaler, ligesom et akustisk klaver. Kvaliteten af ​​musikinstrumentet er normalt højere end på et keyboard, men det er et tungt instrument, der ikke er let at flytte rundt. Således bør du være rimelig sikker på, hvor du vil have dit elektriske klaver til at stå i dit hjem. Hos DanGuitar tilbyder vi elektriske klaverer fra flere mærker.

Mange forskellige funktioner!

Hvis du vil optage din egen input på det elektriske klaver, kan du nemt gøre dette, så du senere kan høre, hvordan du spillede. De fleste elektriske klaverer har også en såkaldt metronom, som gør det lettere for dig at holde tempo og rytme. Hvis du er nybegynder, kan du også købe nogle elektriske klaverer med lysende tangenter og indbyggede sange.

Høj lydkvalitet

De lyde som et elektrisk klaver indeholder, er baseret på tilfældige prøver, som producenten selv har optaget. De optaget lyde er af høj kvalitet og meget præcise. Det kræver ofte mange penge og meget tid at indspille lyde til et elektrisk klaver. I de senere år har det elektriske klaver gjort teknologiske fremskridt, hvoraf mange elektriske klaverer kan genskabe efterklang og akustiske effekter.