Loading

Jumper-kabler

Hvis du er træt af endeløse meter ledning filtret sammen mellem alle dine pedaler, bør du investere i jumper-kabler. I kombination med et af vores pedalboards sparer du en masse tid og mange irritationer.

1 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

1 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

Hvad er et jumper-kabel?

Uanset om vi har med et pedalboard at gøre, eller et større indspilningsstudie, så er jumber-kabler en nødvendig del i ethvert lydsystem. Kabler er normalt også det svageste led i en opsætning. Det er trods alt svært at retfærdiggøre, at investere i højkvalitets jumper-kabler, når billige jumper-kabler kan udføre opgaven.

Jumper-kabler

Misforstå os ikke: almindelige kabler er meget bedre end slet ingen kabler, men hvis du ser på vores udvalg af patchkabler, vil du se en lang række muligheder, både til ubalancerede 1/4"" jack TS instrument jumper-kabler og balancerede TRS- eller XLR -kabler til dit studieudstyr.

Om jumper-kabler

Uanset om du forbinder et dusin kabler på dit pedalboard eller effektprocessorer i et rack, så har jumper-kabler alle et par ting til fælles. Et af de første tegn at et jumper-kabel er et høj-kvalitetskabel er stikkene. For det meste er det kun budget kabler, der har støbte stik, mens høj kvalitets kabler har stik der kan skrues fra hinanden. Støbte stik giver meget begrænset fleksibilitet i kablet, hvilket betyder, at enhver bøjning i enden kan beskadige loddeledet mellem ledning og kontakt.

Fleksibilitet er en anden stor forskel. Billige jumper-kabler kan have en tæt ydre skærm, men er på bekostning af fleksibiliteten i kablet. Et jumper-kabel skal have tæt skærm, både indvendig og udvendig, til at blokere radiofrekvens- og elektromagnetisk støj, men kablet skal alligevel være smidig nok til, at kunne slange sig gennem tætte klynger af pedaler eller racks.

For at få mest muligt ud af dine kabler. Skal du først finde ud af præcis, hvilken slags layout du vil have. Har du brug for retvinklede stik eller lige stik for, at få det hele til at passe? For det andet skal du finde ud af, hvor langt hvert jumper-kabel skal være. Jo kortere jumper-kablet er, jo mindre indvirkning vil det have på din lyd, både med hensyn til signaltab og til omgivende radiofrekvens- og elektromagnetisk støj.