Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Spansk guitar

En spansk guitar er også kendt som en klassisk guitar eller en almindelig guitar. Det mest brugte udtryk i Danmark er dog en spansk guitar. Den spanske guitar er meget brugt som begynder-guitar, da den har bløde strenge og guitaren er nem at holde om. Vi har derfor også valgt at fokusere meget på billige og praktiske pakkeløsninger, som indeholder alt, hvad en nystart guitarist har brug for.

Til den øvede guitarist har vi guitarer, som har en ekstra-god kvalitet og flot klang. En spansk/klassisk guitar har nylon-strenge (plastik), hvor de tre tykkeste strenge er omviklet med metaltråd – ofte sølvbelagt kobber- eller bronzetråd.

1 vare(r)

Køb din spanske guitar hos os!

Her finder du et bredt udvalg af spanske guitar, eller den klassiske guitar, som de også kaldes. En spansk guitar har nylonstrenge (plast), hvoraf de tre tykkeste strenge er pakket ind i metaltråd, oftest forsølvet kobber eller bronze, for at give den bedst mulige lyd. Den spanske guitar er meget udbredt som nybegynder guitar, fordi den har bløde strenge, og er let at holde. Hos os kan du både købe de mere overkommelige spanske guitarer, som mange vælger, hvis de er begyndere, ellers har vi også gode begynderpakker til lave priser. Men du kan også købe en spansk guitar til en højere pris fra de mere kendte mærker, som har en overlegen kvalitet og god lyd.

 

Historien om den spanske guitar

Den spanske guitar, som vi kender den bedst i dag, blev udviklet i løbet af 1700-tallet i Spanien. Derfor forbinder mange mennesker guitaren med den spanske folkekultur, og som deres nationale instrument. Den spanske guitar er et strengeinstrument, hvis lyd dannes af strengene, der spilles med fingrene eller med et plekter. Den spanske guitar har seks strenge, hvor hver streng har sit tal fra 1-6, hvor streng 1 er den lyse streng, og streng 6 er den dybeste streng.

 

Spil altid på din spanske guitar

Den spanske guitar er den mest berømte type guitar. Det er fordi den har eksisteret i mange år, men også fordi den ikke kræver en guitarforstærker. Derfor kan du altid spille på din spanske guitar, uanset om du er ved bålet, i stuen, på værelset eller hvor som helst. Den spanske guitar er kendetegnet ved, at have en bred hals og nylonstrenge. Den spanske guitar har også en varm, mørk og rund lyd i modsætning til den vestlige guitar, der spiller en mere metallisk lyd. Det er vigtigt, når du køber en spansk guitar, at du vælger den rigtige guitar til dine færdigheder og behov. Vi hos DanGuitar har stor erfaring inden for musikbranchen, og alle vores kundekonsulenter har selv spillet forskellige musikinstrumenter, og vi kan derfor hjælpe dig med at finde den perfekte spanske guitar til dig. Hvis du er i tvivl om hvilket mærke, eller hvilken guitar du skal vælge, skal du ikke være bange for at kontakte vores kundeservice.

 

Du får den bedste service hos DanGuitar!

Hos os får du et bredt udvalg af spanske guitarer og andre strengeinstrumenter, og vi forstår, at det kan være svært at vælge det rigtige produkt til dine behov. Men fortvivl ikke, hvis du køber den forkerte spanske guitar, kan du nemt vende tilbage og muligvis finde en ny guitar, der passer dig. Vi hjælper dig gerne via e-mail eller telefon med at vælge en spansk guitar til dig. Vi sikrer derfor altid hurtig levering inden for 1-2 arbejdsdage. Vi køber spanske guitarer direkte fra de største producenter, og leverer derfor produkter af den bedste kvalitet til en billigere pris.