Loading

Olie og fedt

I denne kategori finder du vores ventilolie, korkfedt og slidefedt. Ventilolie brugs til at smøre ventilerne på messingeblæsere: trompet, flygelhorn, baritonhorn, eufonium, kornet, sousafon, tuba og valdhorn. Korkfedt er til træbæserne: saxofon, klarinet, tværfløjte og piccolo-fløjter. Slidefedt bruges til bøjler og slides på messingeblæsere.

7 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

7 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

En del af glæden ved at spille på dit blæseinstrument hænger tæt sammen med, om din messingblæser eller træblæser er ordentligt smurt og vedligeholdt. Men alle os der spiller blæseinstrument ved det jo godt i forvejen, ikke?

Olie til messingblæsere

Instrumentfamilien af messingblæsere har brug for ventilolie til at smøre ventilerne på blæseinstrumentet. Dét gør du nemlig med din ventilolie, så ventilerne på dit instrument bliver ved med at glide upåklageligt, og så er dit blæseinstrument jo nærmest udødeligt. Bare du vedligeholder det ordentligt og husker at give ventilerne olie!

Det glæder alle træblæserne som trompet, flygelhorn, baritonhorn, eufonium, kornet, sousafon, tuba og valdhorn. DanGuitar.dk har olien til dit blæseinstrument, og så er resten op til dig, når du har ansaffet dig en god ventilolie.

Fedt til træblæsere

Blæseinstrumenterne i familien af træblæsere som saxofon, klarinet, tværfløjte og piccolo-fløjter skal have korkfedt, når du vedligeholder dit blæseinstrument. Fedtet sikrer, at dit blæseinstrument kan holde næsten evigt, og hos DanGuitar.dk får du den bedste korkfedt til prisen til netop dit blæseinstrument!

Slidefedt til messingblæsere

Slides og bøjler som eksempelvis på din trombone skal selvfølgelig smøres med slidefedt for at blive ved med at kunne spilles (behageligt) på. Derfor skal du købe noget fedt til din blæser, og du skal også huske at bruge det.

Billigt fedt og olie hos os

Det er hos DanGuitar.dk, du får det bedste fedt og olie til blæseinstrumenter!