Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Kazoo

Umiddelbart kan dette klejne instrument tage sig ud som et almindeligt stykke børnelegetøj, men ved nærmere eftersyn åbenbarer der sig et praktisk instrument med utallige udfoldelsesmuligheder. Et simpelt musikinstrument, der kan forstærke den brummende lyd, som udøveren blæser ind i instrumentet, hvorved kazooen laver en speciel snurrende lyd, der akkompagnerer brugerens brummen.

2 vare(r)

Kendte kazoo-spillere

Er du gammel fan af Freddy Fræk eller Skipper Skræk, der ofte benyttede sig af dette instrument på sine eventyr, så vil du nok finde dette afrikansk-inspirerede instrument ret interessant. Men tiden kom kazooen til USA, hvor den klassiske udformning blev til og dermed gjorde dette spøjse instrument anerkendt. I begyndelsen blev kazooen associeret med komediemusik, hvor mange af 1900-tallets amerikanske komikere benyttede det lille instrument i sjove radioindslag, men der har også været deciderede kazoo-spillere, der har haft en professionel karriere kørende. Moderne musikere som Frank Zappa og Pink Floyd har også har haft optagelser af en kazoo med på forskellige albums.

Med legende lethed

Den lattermilde tilgang er hele essensen af dette pudsige musikinstrument. Det kræver nemlig ikke andet end styrken i din brummen og din opfindsomhed, og så leger din kazoo med og tilføjer din selvopfundne melodi lidt ekstra 'summende' karakter eller yder din fortolkning af store kompositioner lidt ekstra karakter. Her handler det ikke om at være musikalsk for at kunne spille sammen med de store drenge.

Så er underholdningen sikret

Nu kan du fremføre din egen koncert med dette enkle instrument i hånden eller danne et helt orkester udelukkende baseret på kazooer. Vi har forskellige varianter af kazooer, så du kan blive hele festens midtpunkt. Tjek den ud i vores introduktionsvideoer.

Et instrument til alle

Placer instrumentet ved læberne og oplev alle dine yndlingssange blive vakt til live ved hjælp af dette simple musikinstrument, der til forveksling kunne ligne et stykke legetøj. Men det er lige til at give sig i kast med en kazoo, da det ikke kræver en musikalsk baggrund eller mange års træning for at spille på den. Modellen med hornet giver dig uanede muligheder med lydstyrken, så du ikke er til overhøre.

Det rene røverkøb

Da vi selv importerer vores instrumenter, kan vi indenfor en kort leveringstid sende dig din kazoo, med lang levetid, i brudsikker plast og med vandafvisende resonator.

Så er festen reddet

Du har nu selv chancen for at gøre dine tegneseriehelte kunsten efter eller tilføje dine originale sange lidt personlighed med den unikke kazoo. Du kan også glæde børnene med en håndfuld kazooer, så de selv kan begive sig ind i den musikalske verden, hvor der ikke skal bruges lang tid på at finde den rette teknik for at få en flot kazoo-lyd.

Mange variationer

Vores modeller lader intet tilbage at ønske for den entusiastiske kazoo-udøver. Her behøver du ikke smide penge efter unødvendigt ekstraudstyr eller overflødige instruktionsvideoer: alle kan tage del i underholdningen med dette specielle musikinstrument, hvor alle – store som små – kan være med uanset erfaring.

Lige til døren

Foretag dit køb af en af vores forskellige kazooer og du vil allerede have den i hænde i løbet af ingen tid. Vi leverer gode kvalitetskazooer til en billig pris.