Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Tasker og overtræk til forstærkere

Forstærkere lever ofte et barskt liv, enten i øvelokalet eller på turen til og fra spillestedet. Med en taske eller et overtræk kan din forstærkers levetid forlænges betragteligt.

0 vare(r)

Det er et hårdt liv at være en basforstærker, og derfor har forstærker også brug for en taske eller et overtræk lavet til netop en basforstærker. Hos DanGuitar.dk bestræber vi os altid på at samle et udvalg af tasker og overtræk til din forstærker, så du har mulighed for at forlænge bas-forstærkerens levetid.

Hvorfor taske eller overtræk til din basforstærker?

Alle basforstærkere lever et hårdt liv både på landevejen, scenerne og i øvelokalerne. Med en taske eller et overtræk til din forstærker kan du forlænge dens liv og holde den ren og pæn, så din forstærker simpelthen holder længere. Og du sparer unødige ærgrelser - blot med en forholdsvis billig investering i en taske eller et overtræk til din forstærker til bas. Alt, hvad du selv skal gøre er, at huske at putte forstærkeren i tasken eller trække overtrækket over basforstærkeren, før du forlader din bas-forstærker.

Professionelt look med taske eller overtræk

Har du tænkt på, at det også sender et signal om, at du er en seriøs musiker, når andre kan se, at du passer godt på din forstærker ved at udstyre den med en taske eller et overtræk? Når du sørger godt for din forstærker ved at beskytte den med en taske eller et betræk, så er du sikkert også til at regne med på andre områder, og dér har du endnu en grund til at passe godt på med tasken eller betrækket, som du kan overtrække og beskytte din forstærker med. Når du på den måde passer godt på og beskytter din forstærker med tasker og overtræk, så du kan beskytte forstærkerne.

Derfor skal du betrække din forstærker

... Fordi din forstærker har brug for beskyttelse... Farerne lurer alle steder, og din forstærker får let ridser eller skader. Derfor skal du interessere dig for at have et overtræk eller en taske til som beskyttelse til din bas-forstærker. På dén måde kan du beskytte din forstærker og undgår at græde senere.