Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Stack

Et stack gør dig til kongen af både øvelokalet og scenen, og med et godt bas stack i ryggen, er du klar til at indtage hele verden.

0 vare(r)

Bas-stacken er øverste gud i forstærkernes verden. Det er stacken til bas, som gør dig til den, de andre musikere kan orientere sig efter, og den som holder groovet nede, lægger en dyb, rumlende bund eller funker det hele op. En stack er nærmest en magtdemonstration på scenen overfor de andre musikere, publikum og pladeselskabsfolk, som alle må underkaste sig din rumlende bas-lyd gennem den mægtige stack!

Stack til bas

Som bassist er du altid i kamp med nævenyttige guitarister og en trommeslager, som larmer igennem. Med en bass stack er det slut med at spille andenviolin, og du kan nyde den fyldige og meget, meget høje lyd af dine udskejelser, når du spiller den fedeste bas gennem din stack!

Hvilken stack skal jeg vælge til min bas?

Valget af stack til din bas er meget afhængigt af dine behov og din stil på bassen. Et godt bas-stack er ét, som opfylder dine egne ønsker til, hvordan din stack til el-bassen skal lyde. Skal du have et bas-stack med åben eller lukket bagside, og foretrækker du din stack til el-bas betrukket med pels - eller skal du måske have et custom-logo på frontgitteret af din stack til bas?

Din stack til bas kan også være udstyret med alt fra 10-tommer højttaler-enheder til store, 15-tommer enheder bygget til masser af bas. Stacken til din bas-guitar kan være opbygget eller indrettet næsten, som du gerne vil have det, og det gælder bare om at åbne øjnene og finde frem til den helt rigtige bas-stack til netop dig...

DanGuitar.dk finder din stack

Hos DanGuitar.dk sidder vi altid klar ved telefonen, mailen eller på chatten, så vi kan hjælpe dig med at få opfyldt netop dine behov for fed lyd og stacks til den vildeste bas. Vi har endda særdeles gunstige vilkår for returret, så du på den måde får en ekstra håndsrækning fra os til at finde den helt rigtige stack til din bas. Vi har masser af gode bassist-kolleger, som også har erfaringer med stacks til bas, så vi har forudsætningerne i orden for at hjælpe dig med at finde den stack, som passer til din bas!