Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Kabinet

Baskabinetter findes i flere varianter – nogle passer godt til en fed slagbas, mens andre leverer en varm fyldig tone til jazz bassisten. Vi har kabinetter til enhver stil, og vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning.

1 vare(r)

Har du fundet kabinettet til din bas? Et godt kabinet til bas lægger grunden for hele bandets lyd, så det er værd at lægge stor omtanke i valget af det helt rigtige kabinet til din bas-lyd både på scenen og i øvelokalet.

Valg af kabinet til el-bas

Bas-kabinetter har forskellige lydegenskaber, så du har rig mulighed for at forme din egen lyd med valg af det rigtige kabinet til bas. Det har stor betydning, om du spiller jazz, funk eller metal, så dit valg af bas-kabinet til din el-bas kan være med til at lægge bunden under hele bandets lyd. Der er forskellige muligheder med hensyn til størrelsen på højttaler-enhederne, som også smitter af på lyden og følelsen af kabinettet, når du spiller på bassen. Der er mange faktorer at sætte sig ind i, men du er altid velkommen til at spørge os her på DanGuitar.dk via telefon, chat eller mail. Vi har mange gode kolleger, som spiller bas, og som ved en masse om at vælge det rigtige kabinet til bas.

Skal dit bas-kabinet rumle eller have "snap"?

Din spillestil på bassen og den genre, du spiller, er afgørende for, hvilket kabinet, du skal vælge til din bas. Du ved bedst selv, om der skal være den dybeste rumlen under musikken, et veldefineret groove, eller om du har brug for nogle stærke diskant-frekvenser, så du kan spille funky slagbas. Derfor skal du lige tænke dig om en ekstra gang, når du vælger kabinettet til din bas-forstærker. Det er i øvrigt heller ikke ligegyldigt, om det er en el-bas (basguitar) eller en gulvbas, du skal have forstærket, og der vil være forskellige muligheder for at vælge det rigtige kabinet til din bas.

Det er også værd at interessere dig for, om dit kabinet til bas skal være åbent eller lukket, fordi bas-kabinettets konstruktion har stor betydning for, hvordan lyden spredes fra selve kabinettet og dermed bassen til omgivelserne herunder scenen, øvelokalet græsmarken, eller hvor nu måtte befinde dig med dit kabinet til bas!