Hurtig levering
30 dages returret
Vi er e-mærket

Modal CRAFTsynth synthesizer

  • Monofonisk synthesizer
  • 40+ bølgeformer
  • 8 oscillatorer
Læs hele beskrivelsen
999.00 DKK 1,359.00 DKK
Varen er på lager - Levering 1 - 2 hverdage
Bestil inden for
Tilfredshedsgaranti: 30 dages fuld returret
Varenr.:MOD-CRAFTSYNTH

Beskrivelse

  • Monofonisk synthesizer
  • 40+ bølgeformer
  • 8 oscillatorer
  • 2-polet resonansfilter
  • Batteridrift

Modal CRAFTsynth er en transportabel monofonisk 8-oscillator wavetable synthesizer, med 45 bølgeformer, 16 oscillator modifikatorer, et tilstandsvariabelt 2-polet filter, en 36-destinations modulationsmatrix med 8 moduleringsslots, to audio rate LFOer og en programmerbar sekventerbar arpeggiator.

Der er i alt 8 oscillatorer med 2 valgbare bølgeformer og mixertrin. Hver af de 45 bølgeformer er opdelt i 8 banker med hver 5 formbare bølgeformsæt plus en sinus/noise bank, der kun er tilgængelig på bølge 2. Der er VA, digitale og generative wave bølgeformer tilgængelige samt et udvalg af bølgeformer fra Modal 002 synth’en. Der er mulighed for at behandle og krydsmodulere bølgeformer med 1 ud af 16 oscillator modifikatorer inklusive frekvens, fasemodulation, hard-/window-synkronisering, ring/amp-modulation, derez/bitcrush, wavefolders og waveshapers.

Andre funktioner inkluderer en multi-option Unison/spread, som detuner de 8 oscillatorer til at skabe en enorm lyd, tre enveloper til filter, amplitude og modulering, og to audio-rate LFO'er. Modulationsmatricen på 8x8 giver dig mulighed for at parre én kilde med én destination. Den indbyggede arpeggiator kan programmeres og transponeres for at skabe forskellige rytmer og sekvenser.

Bagpanelet byder på en 3,5 mm hovedtelefon/line udgang samt MIDI I/O på 5-bens DIN-stik og sync I/O via 3,5 mm-stik. CRAFTsynth kan drives af tre AA-batterier eller via mikro-USB-porten. Instrumentet tilbyder også klasse-kompatibel MIDI over USB.

Den gratis MODALapp er tilgængelig på iOS-, Mac-, Windows- og Android-platforme, hvilket giver mulighed for dyb redigering af patches, indstillinger og avancerede MIDI-konfigurationer plus firmwareopdatering. MODALplugin er tilgængeligt som en audio plugin-version af MODALapp til integration af CRAFTsynth med din DAW.

Youtube thumbnail
Afspil

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (0)

Skriv dit spørgsmål her

Spørgsmål (0)