Hurtig levering
30 dages returret
Vi er e-mærket

Maonocaster podcast pakkeløsning for 2

 • Komplet pakke til optagelse og streaming af podcasts
 • Med stormembranet Record MC-82 kondensatormikrofon
 • Leveres med Tuff Stands bordmikrofonstativ, shockmount og kabel
Læs hele beskrivelsen
4,491.00 DKK
Varen er på lager - Levering 1 - 2 hverdage
Bestil inden for
Tilfredshedsgaranti: 30 dages fuld returret
Varenr.:maonocaster_pack_2

Pakken indeholder

Maono Maonocaster AU-AM100 podcaster-mixer
Maono Maonocaster AU-AM100 podcaster-mixer
Tuff stands PF-10 Fine Audio mikrofon-popfilter, stof
2 x Tuff stands PF-10 Fine Audio mikrofon-popfilter, stof
Record MC-82 BK kondensator-mikrofon sort
2 x Record MC-82 BK kondensator-mikrofon sort
Tuff Stands MS-59 mikrofon-arm til bord
2 x Tuff Stands MS-59 mikrofon-arm til bord
HiEnd XLR-til-XLR-kabel 3 meter
2 x HiEnd XLR-til-XLR-kabel 3 meter

Beskrivelse

 • Komplet pakke til optagelse og streaming af podcasts
 • Med stormembranet Record MC-82 kondensatormikrofon
 • Leveres med Tuff Stands bordmikrofonstativ, shockmount og kabel
 • Fire kanals podcast mixer
 • Optager på computer (MAC/PC) via USB
 • To separate hovedtelefonudgange
 • Phantom Power til kondensatormikrofoner
 • To mikrofonkanaler med XLR indgange
 • Modtag opkald fra telefon, Skype, FaceTime m.m
 • Stereoudgang for tilslutning til lydanlæg
 • Effekter og afspilning af lyd segmenter

Med DanGuitars Maonocaster pakkeløsning for 2 får du en samlet og komplet løsning til indspilning af podcast's. Pakken indeholder Maono's Podcast mixer - Maonocaster - samt 2 Record studiomikrofoner med Tuff Stands MS-49 mikrofonstativer, mikrofonophæng og kabel.

Maono Maonocaster

Maonocaster er en transportabelt alt-i-en podcast mixer, som er udstyret med de egenskaber og funktioner, som du har brug for til at lave podcasts, radioprogrammer eller og streaming. Maonocaster er nem at overskue, og let at betjene, så du kan hoppe ud i podcast verdenen, og levere godt indhold, og interagere med dit publikum, uden at blive distraheret af komplicerede operationer.

Maonocaster er udrustet med fire kanaler til tilslutning af mikrofoner, smartphones og andre lydkilder. Du får 2 mikrofonindgange, 1 indgang til smartphone samt en AUX indgang til tilslutning af en alternativ lydkilde. Brugerfladen giver dig mulighed for at indstille lydniveauerne, og tilføje vokal- og lydeffekter via et omfattende sæt værktøjer, således at du undgår vanskelig efterproduktion og redigering.

Den bærbare podcast mixer forenkler i høj grad produktionsprocessen, ved at integrere flere forskellige digitale lyd teknologier i en omfattende løsning til en overkommelig pris. Den er meget let at tage i brug, og den kan anvendes overalt til at optage eller udsende live. Den leverer enestående lydkvalitet, og byder på intuitiv og fuld kontrol, der passer til både begyndere og erfarne tv-stationers behov.

Maonocaster er udrustet med 6 vokal effekter (tonehøjde, mand/kvinde, robot, side chain og music only) og 4 lyd effekter (stinger, jubel, klap, spænding), som er forudindstillede. Derudover får du 3 programmerbare pads, som du kan bruge til dine egne lyd effekter eller jingles, som du uploader til Maonocaster ved hjælp af Maono’s PC-app.
Et indbygget 5000 mAh batteri gør Maonocaster istand til at understøtte mindst 8 timers non-stop podcasting, uden at du behøver at være i nærheden af en stikkontakt. Med Maonocaster kan du således fortsætte live streaming under en blackout eller skabe indhold, mens du er på farten eller endda udendørs.

Record MC-82 kondensator-mikrofon gray

 • Kondensator-mikrofon med XLR-stik fra Record
 • Med lav egen-støj og forøget dynamisk spændvidde
 • Taske og mikrofonholder medfølger
 • Egenstøj på 18dB
 • Tåler lydtryk på op til 125 dB
 • Kardioid karakteristik
 • Frekvens respons på 30Hz til 20000 Hz

Record MC-82 er en stormembranet studio mikrofon til indspilning af vokal, blæseinstrumenter og stort set alle strengeinstrumenter. MC-82 er konstrueret med et transformerløst outputkredsløb, som giver mikrofonen en exceptionel lav egenstøj, øget dynamisk rækkevidde og en forbedret frekvens respons i bas- og diskant området. Specielt udvalgte FET transistorer sørger for, at du får en mikrofon med usædvanlig lav forvrængning, og et overlegent signal/støj forhold.

For få penge får du en alsidig og vellydende mikrofon til dit hjemmestudio, som er nem at tage i brug, og som du selv med begrænset studio erfaring, kan lave gode og vellydende indspilninger med.

Youtube thumbnail
Afspil

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (13)

HiEnd XLR-til-XLR-kabel 3 meter
Jeg har ikke prøvet dem

Jeg har ikke prøvet dem af endnu men de ser fine ud og en super hurtig lev.

HiEnd XLR-til-XLR-kabel 3 meter
Jeg er meget tilfreds.

Jeg er meget tilfreds.

Skriv dit spørgsmål her

Spørgsmål (1)

2022-08-23 07:15:19
Emilie

Jeg har købt dette produkt, og er ret tilfreds med det, men jeg mangler et stativ. Hvilket stativ vil man anbefale til netop denne mikrofon? Jeg søger umiddelbart et stativ, der kan stå på bordet.

2022-08-23 07:22:54
DanGuitar.dk

Hej Emilie, Jeg vil anbefale dette stativ: https://www.danguitar.dk/record-ms-35-bord-mikrofonstativ Det har en tung fod der mindsker vibrationer i mikrofonen. Hvis du har flere spørgsmål er du også meget velkommen til at ringe på 69691252 så er vi klar til at rådgive :)