Loading

Shubb

Shubb er en virksomhed, som specialiserer sig i at fremstille capoer af yderst høj kvalitet, til alle mulige slags strengeinstrumenter. Shubb bliver grundlagt i 1974 af banjospillere Rick Shubb og Dave Coontz. Deres capoer forbliver nogle af de mest solgte selv nu, 40 år efter deres opfindelse. Shubb har nemlig ændret hvordan moderne capoer bliver designet, og dette skyldtes at Rick Shubb selv ønskede, at opfinde en capo, som ikke satte hans guitar ud af stemning.

4 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

4 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

Nyt capo design

Shubb capo-designet benytter en ”over-centre” låsemekanisme, som opereres via håndtag. I dette design anvendes en skrue til at justerer hvor stramt klemmen sidder, og netop denne egenskab er blevet beskrevet som et vendepunkt for moderne capo-design.

Shubb capo – uanset hvad du spiller

Den dag i dag fremstiller Shubb et meget alsidigt udvalg af capoer til både guitarer, banjoer, resonator guitarer og ukuleler. En af de store fordele ved at bruge en capo fra Shubb er, at den ikke ændrer tonegengivelsen på en måde, som gør det vanskeligt at stemme dit instrument, da den imiterer grebet af en menneskehånd.

Hvem bruger Shubb?

Shubb er et anderkendt mærke i musikbranchen, og for at understrege dette, har vi samlet en lille liste over bemærkelsesværdige kunstnere, som gør brug af Shubb capoer:

Brian Setzer

Keith Richards

Pete Seeger

Jerry Garcia

Bruce Springsteen

Doc Watson