Hurtig levering
30 dages returret
Vi er e-mærket

Mackie Freeplay-Go transportabelt anlæg

  • Op til 15 timers drift på én opladning
  • Kan bruges som powerbank og oplade smartphones og tablets
  • Kun 8 cm x 21 cm x 8 cm
Læs hele beskrivelsen
1,105.00 DKK
Varen er på lager - Levering 1 - 2 hverdage
Bestil inden for
Tilfredshedsgaranti: 30 dages fuld returret
Varenr.:MAC-FREEPLAY-GO

Beskrivelse

  • Op til 15 timers drift på én opladning
  • Kan bruges som powerbank og oplade smartphones og tablets
  • Kun 8 cm x 21 cm x 8 cm

Mackie FreePlay Go er en bærbar Bluetooth højttaler med et kraftfuldt og omsluttende lydbillede, som Mackie har udviklet i samarbejde med professionelle lydingeniører.
Resultatet er et kompakt, men alligevel kraftigt højttalersystem med stor klarhed og dynamisk rækkevidde. Ved hjælp af kvalitetskomponenter skaber Freeplay Home en naturlig, rumfyldende lyd, der giver en præcis gengivelse af din musik.

FreePlay Home bruger en 40 watt forstærker til at køre de to 2" fuldtone højttalere med en frekvensrespons på 85 Hz til 20 kHz. Et par passive højttalere forbedrer basområdet og giver mere dynamik med det resultat, at lyden bliver større og fyldigere.

Du kan afspille lyd trådløst via Bluetooth eller via en 3,5 mm minijack indgang og nyde din musik overalt, hvor du befinder dig. Det indbyggede genopladelige lithium-ion-batteri giver op til 15 timers kontinuerlig brug, og FreePlay Connect-appen til iOS og Android byder på ekstra funktioner og afspilningsmuligheder. Bl.a. kan du forbinde 2 FreePlay højttalere og få en klarere stereolyd eller opdele dem, så du kan afspille musik i flere rum på én gang.

Youtube thumbnail
Afspil

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (0)

Skriv dit spørgsmål her

Spørgsmål (0)