Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Par-lamper

Når man tænker lysshow, kan de fleste nok genkalde sig synet af de sorte lamper, der typisk fylder hele sceneloftet til koncerter. PAR lamperne findes i mange forskellige kvaliteter og lysfarver, og kan styres via DMX pult eller den indbyggede mikrofon.

5 vare(r)

PAR-lamper i mange forskellige størrelser og modeller

Vi har et bredt udvalg af PAR-lamper. Disse lamper fås i mange forskellige størrelser og varianter, afhængigt af hvad de skal bruges til. De fås i mange forskellige farver, og nogle af modellerne på denne side kan også styres via en DMX-mixer eller en indbygget mikrofon. Du får et effektivt lys, der effektivt kan belyse store områder. Lamperne har et flot design, så de også er flotte at vise frem. Nogle modeller leveres med en fjernbetjening, hvilket gør det ekstra let at styre din PAR-lampe. Hvis du vil have mulighed for at hænge dit belysningsudstyr op, er der beslag til ophæng, der følger med disse modeller. Hvis du er i tvivl om, hvad der er inkluderet i de specifikke lamper, du vil bestille, så skal du kontakte os via telefon eller e-mail - alternativ, du kan let læse beskrivelsen af hver PAR-lampe.

Kendte mærker til lave priser

PAR-lamper kan give statiske farver, men også farveblanding, hvis du vil kunne ændre lyset. Du finder hele sortimentet her på siden. Vi sælger produkter af højeste kvalitet fra kendte mærker. Vi er selv ansvarlige for importen, så vi kan holde priserne nede, mens du får PAR lamper af den bedste kvalitet. Hvis du har brug for at vide mere om et specifikt produkt, er der en beskrivelse på hver enkelt produktside, ellers er du altid velkommen til at kontakte os, så hjælper vi med det samme.

Perfekt til scene, leje eller event

Uanset hvad du skal bruge din PAR-lampe til, vil den højst sandsynligt kunne udfylde opgaven. Dette er en af de store fordele ved denne type lampe. Den har en bred vifte af anvendelser, der er perfekte til hjemmebrug, men også til den professionelle bruger. Ja du kan være sikker på at du finder noget der passer dig! HVIS det ikke ligefrem er PAR-lamper, du leder efter, så har vi også en lang række andet belysningsudstyr på denne side. Under "Lys & Effekter" finder du hele sortimentet af belysningsudstyr og lamper. Udnyt og køb i dag!

Køb dit lysudstyr fra os i dag

Vil du også være sikker på, at du får rigtig godt udstyr? At det belysningsudstyr, du køber, holder længe og giver den ønskede effekt. Så har du fundet det rigtige sted! Vi hos DanGuitar er eksperter i alt, der har med lyd, lys og instrumenter at gøre. Vi har lang erfaring med, hvilke produkter og mærker der er gode.

Du kan føle dig tryg, når du handler hos os. Vi tilbyder kvalitetsgaranti på alle produkter, som du kan købe her hos os. Vi vil have dig til at være glad! Og vi har også hurtig levering.