Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Lys-bar

Lys-baren er en lyseffekt, der er udstyret med LED lys i forskellige farver. Den kan programeres til at køre faste programmer, eller indstilles til at følge musikken automatisk ved hjælp af den indbyggede mikrofon. Den er let at placere og giver en god effekt til både koncerter, diskoteker og fester.

Bred vifte af applikationer med programmering

En lysbar kan anvendes til en lang række af forskellige formål, og kan nemt tilsluttes og flyttes, til der hvor der er brug for den. Lysbarer er udstyret med LED-lys i forskellige farver, som kan oplyse både store og lidt mindre rum. Fordelen er, at de kan programmeres, så de kører faste programmer, hvis du har brug for det, men har du musik, giver det en ekstra god effekt. En lysbar kan programmeres, så den følger musikken automatisk og skaber en kraftfuld effekt. De har en indbygget mikrofon, der gør dette muligt. Programmerne er nemme at sætte op, og du kan læse mere om hvert produkt i produktbeskrivelsen.

Kendte mærker til gode priser

Vi sælger produkter fra kendte mærker, og vi importerer selv vores lysbarer, så vi kan holde priserne nede. Det betyder, at du får rigtig gode produkter til priser, som du har råd til. Mangler du et produkt i sortimentet, så kontakt os, så vil vi gøre vores bedste for at imødekomme din forespørgsel. Vi har en masse information her på siden, men vores telefon og e-mail er åbne for at hjælpe dig. Du finder information om e-mail og telefonnummer øverst på siden. Vi svarer altid så hurtigt vi kan, men hvis der er noget som haster foreslår vi, at du kontakter os telefonisk, så hjælper vi dig med det samme.

Køb lysbar nemt online hos os

Vi er eksperter i alt, der har med lyd, lys og instrumenter at gøre. Vores brede viden og solide erfaring har gjort mange kunder glade gennem årene. Vi står for importen af vores produkter, og har et sortiment i alle prisklasser. Vi gør altid vores yderste for at sikre, at du er tilfreds med dine køb hos os. Derfor tilbyder vi altid 30 dages returret og kvalitetsgaranti. Vi ønsker, at du skal være glad! Derudover har vi billig og hurtig levering. Det er perfekt, hvis du har brug for dit produkt hurtigt! Du kan læse mere om fragt og garantier her på siden. Vi håber du bliver glad for din nye lysbar og ønsker dig hjertelig velkommen til os hos DanGuitar!