Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Mikrofon-pakkeløsninger

I denne kategori finder vi vores mikrofon pakkeløsninger, det vil sige små mikrofon sæt hvor der medfølger mikrofon, højttaler/forstærker samt nødvendige kabler. Dette er dermed en nem løsning til køb af mikrofon, da du i disse pakkeløsningerne får hvad du skal bruge for at komme nemt og hurtigt i gang.

1 vare(r)

En pakke med mikrofon og alt, hvad du skal bruge er den sikre vej til at blive hørt i enhver sammenhæng. Når vi taler om en pakkeløsning med mikrofon, mener vi derfor, at DanGuitar.dk har samlet alt, hvad du skal bruge for at kunne tale, råbe eller synge med din nye mikrofonpakkeløsning, så du kan høres i enhver sammenhæng.

Hvad er en mikrofon-pakkeløsning?

En mikrofon-pakkeløsning fra DanGuitar.dk er en dejlig pakke med alt, hvad du skal bruge for at blive hørt. Man kan vel også kalde det et "mikrofon-sæt", men vi synes, at "pakkeløsning" er en mere dækkende betegnelse. Med en mikrofon-pakkeløsning skal du ikke tænke på, om du har husket at købe kabel... Om du har de rigtige stik til rådighed... Eller om din højttaler virker... For med vores pakkeløsninger med mikrofon får du det hele på én gang - både mikrofon, kabel og forstærker/højttaler.

Pakkeløsning med én eller flere mikrofoner

Hos DanGuitar.dk har vi samlet nogle forskellige pakkeløsninger med mikrofoner til ethvert behov. Om du skal bruge én eller flere mics i din mikrofon-pakkeløsning er derfor helt op til dig.

Mikrofonsæt, højttaler-løsning eller

Kært barn har mange navne, men en samlet pakke med mikrofon og alt tilbehør er under alle omstændigheder det, som du har brug for!

Trådløs mikrofonpakke?

Hvis du skal bruge en mikrofon-pakkeløsning med trådløs(e) mikrofon(er) i pakken, så har DanGuitar.dk også trådløse mikrofon-pakkeløsninger på lager, og du kan endda få dig en mikrofonpakkeløsning, hvor den medfølgende højttaler og forstærker OGSÅ er trådløs ved hjælp af et indbygget batteri. Sådan en mikrofon-pakkeløsning er uvurderlig, hvis du skal holde båltale til Sct. Hans, eller hvis du bare gerne vil spille og synge i parken sammen med vennerne og dit nye sæt med mikrofon og resten af pakken.