Loading

Karaoke

Karaoke er sjovt - og karaoke er endnu sjovere, når du har alle de nye hits og de gode gamle at synge. Og med vores store udvalg i karaoke og karaoke sange, behøver du ikke køre tør lige foreløbigt! Vil du synge karaoke hjemme hos dig selv? Mangler du musik til karaoke? Find det bedste udvalg af den gode musik til karaoke her hos os. Vi har de store hits fra 60'erne og op til i dag. Kvaliteten af vores karaoke musik er helt i top.

Karaoke DVD'er

Vi har et stort udvalg af karaoke sange på DVD. Karaoke vil sige at alle instrumenterne er indspillet, men der er ikke sang til musikken, da det er det du skal synge. Karaoke DVD'erne vil fremvise sangteksten på skærmen, så du kan læse, hvad du skal synge. 
Vores karaoke DVD'er kan afspilles i en almindelig DVD-afspiller, på computeren eller i en karaoke-afspiller. Vi har en karaokeafspiller hvor du kan tislutte mikrofoner til, perfekt til dig der elsker karaoke. 

Afspiller og mikrofoner

Du finder også vores afspillere til karaoke, hvor det er muligt at afspille DVD'er, CD'er, USB-nøgle, harddisk osv., samt tilslutte mikrofoner dertil. Vi har også altid et stort udvalg af mikrofoner, både kablet og trådløse mikrofoner, og hvis du har behov for det, kan vi også hjælpe med et lydanlæg, både til store og små lokaler. 

De billigste priser på karaoke udstyr

Selvom vi sælges dette karaoke udstyr og karaoke sange meget billigt, så er der tale om top kvalitet, så vi er sikker på du nok skal blive meget tilfreds og underholdt.