Hurtig levering
30 dages returret
Vi er e-mærket

Korg Volca Sample 2. Generation sample player og sequencer

Korg
  • Digital sampler med 8 toners polyfoni og sequencer
  • Indbygget højttaler, MIDI og sync-funktion
  • Optag dine egne samples med den dedikerede iOS-app
Udgået hos os
Varenr.:KG-VOLCASAMPLE-2

Beskrivelse

  • Digital sampler med 8 toners polyfoni og sequencer
  • Indbygget højttaler, MIDI og sync-funktion
  • Optag dine egne samples med den dedikerede iOS-app
  • Batteridrevet med en levetid på op til 10 timer

Korg Volca Sample 2 fanger essensen af en gammeldags sample-sequencer, og præsenterer den i et format, der er perfekt til den moderne elektroniske musik og til modulsynth-opsætninger. Hvis du vil have mulighed for at arbejde med din groove-produktion uafhængigt af en computer, så er Volca Sample klar. Den leveres med 200 samples, som du kan justere, sekvensere og automatisere i realtid med funktioner som reverse, swing og reverb. En iOS-app giver dig mulighed for at fange og uploade dine egne samples, og Korgs I/O-synkronisering giver dig mulighed for at kombinere Volca Sample 2 med andet Volca og Electribe gear.

Volca Sample 2 bygger videre på originalens succes, og byder på adskillige opgraderinger herunder dobbelt så stor hukommelse, 200 sample slots, et friskt sæt samples, 16 pattern lokationer, patternchaining og USB MIDI til direkte og hurtigere overførsel af samples. Den indbyggede trin sequencer er nem og ligetil at bruge, og gør det muligt at indsætte eller fjerne 10 individuelle dele. 16 trin tangenter gør det muligt at indsætte noder, mens du har visuel overblik over timingen. En performance kan optages i realtid, og op til 16 patterns kan gemmes i den interne hukommelse.

Dens Motion Sequence parameter-optagelse gør det samtidigt muligt at automatisere aspekter af dine samples i realtid. Resultatet er old school synth-lyd, som du kan programmere på farten, og bruge til at give dine live-forestillinger lidt kant. En aktiv step funktion giver mulighed for at springe trin over i sekvensen, og step jump-funktionen giver dig mulighed for at indsætte et step øjeblikkeligt. En swing-funktion justerer swing-playback-positionen, og genererer den karakteristiske groove, som vi kender fra elektronisk dance musik.

En frekvensisolator laver ændringer i lyden ved at forstærke eller skære i de lave eller høje områder, mens den indbyggede reverb-effekt kan tændes / slukkes individuelt for hver del, og det er muligt at gemme op til seks sange, der hver kan indeholde op til seksten patterns.

Youtube thumbnail
Afspil

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (0)

Skriv dit spørgsmål her

Spørgsmål (0)