Hurtig levering
30 dages returret
Vi er e-mærket

K KT-UPC mixer

  • Alsidig 4 kanals mixer med USB audio interface til computer
  • Perfekt til det simple hjemmestudio, gaming, podcasting og meget andet
  • Indbygget mulighed for streaming af musik direkte til mixeren
Læs hele beskrivelsen
399.00 DKK
Ikke på lager - Kontakt kundeservice for leveringstid
Tilfredshedsgaranti: 30 dages fuld returret
Varenr.:K-KT-UPC

Beskrivelse

  • Alsidig 4 kanals mixer med USB audio interface til computer
  • Perfekt til det simple hjemmestudio, gaming, podcasting og meget andet
  • Indbygget mulighed for streaming af musik direkte til mixeren

K KT-UPC er en multifunktionel og fleksibel løsning til webcastere, gamere og mobile musikere. Tilslut en mikrofon eller et headset til kanal 1, tilføj komprimering og ekko, og du får en flot og klar vokallyd. Slut din guitar til kanal to eller dit keyboard til kanal tre og optag direkte. KT-UPC er en smart løsning, når man har brug for maksimal fleksibilitet i en simpel og strømlinet mixer.

KT-UPC’s lydbehandling som foregår i 16-bit/48 kHz, gør det muligt at lave optagelser med et præcist lydbillede, ideel til musikproduktion, -mixning og -broadcast samt speak. Funktioner som phantom power og en valgbar Hi-Z-indgang giver dig mulighed for at forbinde en række forskellige typer af mikrofoner, instrumenter og eksterne lydafspillere direkte til KT-UPC

Leveres inkl. USB kabel

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (4)

Fungerer fint

I betragtning af den lave pris, er det overraskende, at se et metalkabinet og at alt virker som god kvalitet. Alt fungerer efter hensigten. Godt produkt som jeg varmt kan anbefale til det meget lille hjemmestudie.

Jeg er godt tilfreds

Jeg er godt tilfreds

Skriv dit spørgsmål her

Spørgsmål (2)

2020-04-04 12:14:48
Kasper L.

Hej DanGuitar Jeg har fået en KT-UPC mixer i julegave herfra og har brugt noget tid på at søge på svar på et spørgsmål. Men jeg kan ikke finde svar nogle steder. Så nu prøver jeg her. Når jeg skal indspille musik i mit lille hjemmestudie, så tænder jeg min pc, hvor mixeren er sat til, så den tænder samtidig. men halvdelen af gangene står powerknappen og blinker og så kan min pc ikke finde den. Ved I hvad der sker her? Hvis I kan hjælpe med det, så vil jeg være meget taknemmelig. Mvh Kasper Lynge

2020-04-06 06:59:22
DanGuitar.dk

Hej Kasper, Du må meget gerne kontakte os på info@danguitar.dk, så opretter vi en reklamation på denne.

2020-04-27 12:53:25
Ulrik

Når man tilslutter mic til ch1 og guitar til ch2 hvordan ser det så ud fra computerens side? Ender de i hver sin kanal eller hur? Jeg kan ikke se nogen pan-knap på mikseren, så jeg kan ikke, på mikseren (hvis man overhovedet kan tale om at det er en mikser), bestemme hvor lyden ender (l or r)

2020-04-28 10:01:02
DanGuitar.dk

Den har stereo out USB interface som vil sige at du får alle kanaler ud på et stereo spor. Hvis du blot ønsker at indspille med en kanal skal du skrue ned for de andre.