Hurtig levering
30 dages returret
Vi er e-mærket

Joyo Gem Box II guitar-multieffekt-pedalboard

  • Mange guitareffekter i en pedal
  • Med indbygget looper
  • Indbygget rytmeboks
Læs hele beskrivelsen
Udgået hos os
Varenr.:JOYO-GEMBOX-2

Beskrivelse

  • Mange guitareffekter i en pedal
  • Med indbygget looper
  • Indbygget rytmeboks

Joyo Gem Box II er en guitar multi-effektprocessor fra JOYO. Den er baseret på den populære Gem Box I, som har fået nogle store opgraderinger og er nu blevet relanceret i en forbedret udgave.

Du får nu 66 forskellige effekter at arbejde med, herunder 7 amp-simuleringer. Du får alle de essentielle guitareffekter såsom distortion, overdrive, noise gate, equalizer, chorus, flanger, phaser, delay og reverb. Derudover har Gem Box II indbygget rytmeboks med 40 forskellige rytmer, som du kan bruge til at jamme med eller som hjælpemiddel i din sangskrivning. Du får tillige 10 forskellige metronom-rytmer med tap tempo, som du kan bruge til at øve med.

En indbygget 3-minutters guitarlooper med ubegrænsede overdubs giver dig mulighed for at optage riffs og rytmer og bruge disse til at lave flotte 2-stemmige guitarstykker eller til at lægge en rytmeguitar under dit solospil.

Gem Box II har 80 forudindstillede effektlyde, og du får derudover 80 programpladser til effekter, som du selv kan lave og gemme. Når du opretter en ny lyd, giver Gem Box II dig 8 effektkategorier, som du kan dykke ned i. Du får FX-modul, forvrængning, amp simulation, noise gate, equalizer, modulation, delay & reverb. Hver effektkategori indeholder flere effekttyper, som du kan kombinere for at lave din helt egen guitarlyd. En indbygget expression-pedal kan bruges til at justere lydstyrken, eller du kan programmere den til at styre forskellige effektparametre.

Gem Box II har endvidere en indbygget tuner, og den kan køre på enten en 9V 300mA strømforsyning (medfølger) eller batterier.

Youtube thumbnail
Afspil

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (2)

Fin

Fin

God service

God service

Skriv dit spørgsmål her

Spørgsmål (0)