Hurtig levering
30 dages returret
Vi er e-mærket
Hurtig levering
Hurtig levering
Bestil inden kl 15.30 på hverdage, og vi sender samme dag
Tilfredshedsgaranti
Tilfredshedsgaranti
30 dages fuld returret
Sikker handel
Sikker handel
Vi er e-mærket. Altid 2 års reklamationsret på alle produkter
Fremragende service
Fremragende service
Vi giver altid den bedste service, og er klar til at hjælpe

Udsalget er i gang

Se alle tilbud her

Vi har gjort det nemt for dig at komme i gang med at spille guitar

Hvad skal du bruge til at stemme din guitar, hvilken taske følger med, og hvad skal du gøre med guitaren, når du ikke bruger den? Vi har gjort det lidt nemmere for dig, så du får alt, når du køber din første el-guitar.

Se vores el-guitar pakkeløsninger her
Vi har gjort det nemt for dig at komme i gang med at spille guitar
Kim Schou - Trustpilot anmeldelse
Kim Schou Trustpilot anmeldelse

Super butik og ikke mindst SUPER service

Danguitar har et stort og flot udvalg, og man kan bruge en hel del tid i butikken :-) Hvilket jeg har gjort igennem mange år.

Butikken er flot, varerne er mangfoldige. Men det der virkelig sælger er servicen.
Jeg har ingen steder oplevet en så god service som hos Danguitar.

Tusind tak Danguitar og fem stjerner herfra.

Ikke kun guitar, men alt i musikinstrumenter, lyd og lys

Du kan her i vores webshop købe alle slags musikinstrumenter, lyd-anlæg, sceneudstyr og alt i tilbehør. Vi har de bedste priser på guitar, bas, slagtøj, keyboards, strygere, blæseinstrumenter, lydanlæg og lysshow.

Altid billige priser og god kvalitet

Vi står selv for importen af mange af vores produkter. Det betyder, at vi kan skaffe gode kvalitetsprodukter til en meget billigere pris end de fleste andre musikbutikker. Vi har kontakt til de største fabrikker som producerer guitar, bas, højttaler, strygerinstrumenter, keyboard, slagtøj osv. Vi køber deres produkter direkte, så du får de absolut billigste priser på kvalitetsprodukter.

Den bedste service

Vi ønsker at give dig den bedste service. Hvis du har spørgsmål til vores produkter, uanset om det til en guitar, alle typer af musikinstrumenter, lydanlæg eller andre af vores produkter, så kan du bare skrive eller ringe til os, og vi er klar til at hjælpe dig. Vi sørger altid for en hurtig levering, hvis du bestiller på en hverdag inden kl. 15.30, så sender vi dine bestilte varer afsted samme dag.

Stor butik med guitar, musikinstrumenter, lyd og lys

Vi køber stort hjem af vore produkter, for at vi altid kan sikre dig den bedste pris og hurtig levering. Du kan bestille her via vores webshop, og vi sender det hurtigt til dig. Du er også meget velkommen til at komme forbi vores butik i Grenaa for at prøve inden køb. Se vores adresse, åbningstider – klik her.

Guitarer for enhver smag og pengepung

Udvalget af guitarer i webshoppen spænder vidt, lige fra begynderguitarer til under 1000 kr til eksklusive modeller fra fx. Martin. Lige nu har vi over 400 forskellige guitarer i butikken. Der er både elguitarer, western-guitarer og spanske guitarer, og vi har naturligvis også venstrehånds- og børneguitarer.

Over 21 år med netsalg

Siden år 2002 har vi haft online-salg af musikinstrumenter og udstyr. Det hele startede med guitar og guitar-tilbehør, i dag sælger vi alle typer af musikinstrumenter, lyd-anlæg og scene-udstyr. Vores salgs-team er alle selv musikere, og har stor erfaring med musikinstrumenter og lydanlæg. Så hvis der er noget som du er i tvivl om, kan du kontakte os via e-mail eller telefon, og vi er klar til at hjælpe dig