Hurtig levering
30 dages returret
Vi er e-mærket

Fender Standard Stratocaster, PF, AWT el-guitar arctic white

Fender
  • "Archtic White" stratocaster med pergamentfarvet pickguard
  • Virkelig flot gribebræt i Pau Ferro træ
  • Vintage style tremolo og Standard Strat single coil pickupper
Farve
Udgået hos os
Varenr.:FD-0144603580

Beskrivelse

  • "Archtic White" stratocaster med pergamentfarvet pickguard
  • Virkelig flot gribebræt i Pau Ferro træ
  • Vintage style tremolo og Standard Strat single coil pickupper

Da Leo Fender i 1954 opfandt Stratocasteren kunne ingen have vidst, at det ville ændre musikken for evigt. Elguitaren indtog med Stratocasteren en helt ny rolle i lydbilledet og vakte for alvor opmærksomhed med dens pågående klang og dens, dengang, vilde og futuristiske udseende. Med Fenders Standard Stratocaster er vi tilbage til det grundlæggende design. En hurtig ahornhals, en komfortabel skåret krop i elletræ, tre single-coil pickupper og et standard synkroniseret tremolo - det er her traditionen startede, og det er stadig den model, som via sin overraskende spilbarhed og fantastiske tone driver guitarister til at udforske elguitarens univers.

Fender Standard Stratocaster har mange fortrin, men der er tre ting, man skal fokusere på: tremoloet, pickupperne og halsen.

Mens der ikke er nogen ingen tvivl om, at Leo Fenders guitardesigns var en fantastisk blanding af kunst og teknik, så er det det fejlagtigt navngivne synkroniserede tremolo (det er faktisk et vibrato), der meget vel kan have været hans mest inspirerede opfindelse. Med det kan du bøje toner eller endda hele akkorder op eller ned uden, at guitaren går ud af stemning. Selvom Fender fortsatte med at forbedre tremoloet, så foretrækker mange guitarister det oprindelige design, som forefindes på Fender Standard Stratocaster. Dog skal man være opmærksom på, at Standard Stratocaster kommer med et vintage tremolo med en mere massiv blok, som bedre overfører strengens vibration til kroppen, hvilket giver guitaren mere sustain og tone.

Den oprindelige Stratocaster blev leveret med tre pickupper, og det er derfor ingen overraskelse, at den grundlæggende konfiguration i dag er den samme, som den var i 1954. Så din nye Standard Stratocaster kommer fra fabrikken med tre standard Strat single-coil pickupper med keramiske magneter. I modsætning til 1950’erne og 1960'erne, hvor guitarister måtte rode med en tre-positions pickupskifter for at få den klassiske Fender tone, så leveres Standard Stratocaster i dag med en fem-positions pickupskifter, så du øjeblikkeligt har adgang til alle de seje Strat toner.

Leo Fender var egentlig ikke en guitarist. Faktisk startede han sin karriere med at reparere radioer. Så han havde ingen idé om, at guitarer ikke skulle have ahornhalse. Men han opdagede at ahornhalsen giver en mere brilliant og klokkeklar klang til guitaren, hvilket gør, at den fremstår tydeligere og mere pågående i lyden. For at tilgodese den moderne guitarist leveres Standard Stratocaster i dag med en mere moderne "C" form ahorn hals med polyester finish i satin.

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (0)

Skriv dit spørgsmål her

Spørgsmål (0)