Hurtig levering
30 dages returret
Vi er e-mærket

Fender CD-60CE western-guitar natur

  • Dreadnought med cutaway og pickup
  • Den mest sælgende akustiske guitar fra Fender
  • Natur-grandæk, mahogni-sider og -bagside
Læs hele beskrivelsen
Farve
Udgået hos os
Varenr.:FD-0961542021

Din guitar kommer igennem vores kvalitetskontrol, inden vi afsender den til dig.

Beskrivelse

  • Dreadnought med cutaway og pickup
  • Den mest sælgende akustiske guitar fra Fender
  • Natur-grandæk, mahogni-sider og -bagside

Fender CD-60CE, Natur

Fender CD-60CE er én af Danmarks mest populære akustiske guitarer og dermed også én af vores mest solgte modeller. Det er på mange måder meget vanskeligere at fremstille en god prisbillig guitar, end det er at lave en god mellemklasse guitar eller en håndbygget guitar, da man på den billige er underlagt nogle meget stramme begrænsninger for, hvad man kan tilføre guitaren. Men med Fender CD-60CE har Fender udnyttet deres ekspertise indenfor udviklingen af westernguitarer til at lave en guitar, der virkeligt rammer plet.

Fender CD-60CE er udført i lamineret nato-træ på bund og sider, mens dækket på guitaren er lavet i lamineret gran. Halsen er ligeledes i nato-træ, hvorpå der er monteret et palisander gribebræt med 20 bånd. Stemmeskruerne er støbte, hvilket sikrer problemfri stemningen af guitaren (dårlige mekanikker kan være utroligt frustrerende), og sadlen er lavet på en sådan måde, at der kompenseres for hver enkelte strengs længde, hvilket forbedrer guitarens båndrenhed væsentligt. Mikrofonsystemet, som Fender CD-60CE er udrustet med, kommer fra Fishman. Fishman er den førende producent af mikrofonsystemer til akustiske instrumenter, så det er usædvanligt at finde et sådant system på en westernguitar i denne prisklasse. Klangmæssigt leverer Fender CD-60CE en stor volumen med en flot balance mellem de dybe og de tynde strenge.

Fender CD60CE er en western (eller stålstrengs) guitar i fuld størrelse med indbygget mikrofon. En fuld størrelse akustisk guitar er især egnet til folk i alderen 12 år og opad, og Fender CD-60CE egner sig fremragende til den, der vil starte med at spille guitar.

Youtube thumbnail
Afspil

Din guitar kommer igennem vores kvalitetskontrol, inden vi afsender den til dig.

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (0)

Skriv dit spørgsmål her

Spørgsmål (0)