Hurtig levering
30 dages returret
Vi er e-mærket

Fender CD-100CE LH western-guitar, venstrehåndet natur

  • Venstrehåndguitar - akustisk
  • Dreadnought med cutaway og pickup
  • Rig flot lyd og kvalitet fra Fender
Læs hele beskrivelsen
Udgået hos os
Varenr.:FD-0961531021

Din guitar kommer igennem vores kvalitetskontrol, inden vi afsender den til dig.

Beskrivelse

  • Venstrehåndguitar - akustisk
  • Dreadnought med cutaway og pickup
  • Rig flot lyd og kvalitet fra Fender

Fender CD-100CE LH, Natural

For venstrehånds guitaristerne har Fender udtænkt Fender CD-100CE LH. CD-100 CE er storebroren til Fender CD-60CE (som ikke produceres i venstrehåndsudgave). I modsætning til CD-60CE får du på CD-100CE bund og sider samt hals af mahogni, hvilket giver guitaren en mere overtonerig klang.

Fender CD-100CE LH er udført i lamineret mahogni træ på bund og sider, mens dækket på guitaren er lavet i lamineret gran. Halsen i mahognitræ er monteret med et palisander gribebræt med 20 bånd. Stemmeskruerne er støbte, hvilket sikrer problemfri stemningen af guitaren (dårlige mekanikker kan være utroligt frustrerende), og sadlen er lavet på en sådan måde, at der kompenseres for hver enkelte strengs længde, hvilket forbedrer guitarens båndrenhed væsentligt. Mikrofonsystemet, som Fender CD-100CE LH er udrustet med, kommer fra Fishman. Fishman er den førende producent af mikrofonsystemer til akustiske instrumenter, så det er usædvanligt at finde et sådant system på en westernguitar i denne prisklasse. Klangmæssigt leverer Fender CD-100CE en stor volumen med en flot balance mellem de dybe og de tynde strenge samt en harmonisk og overtonerig klang

Fender CD100CE LH er en western (eller stålstrengs) guitar i fuld størrelse med indbygget mikrofon. En fuld størrelse akustisk guitar er især egnet til folk i alderen 12 år og opad, og Fender CD-100CE LH egner sig fremragende til den, der vil starte med at spille guitar.

Youtube thumbnail
Afspil

Din guitar kommer igennem vores kvalitetskontrol, inden vi afsender den til dig.

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (0)

Skriv dit spørgsmål her

Spørgsmål (0)