Hurtig levering
30 dages returret
Vi er e-mærket

Chateau C08-NBASS4-BK akustisk bas sort

  • Lækker akustisk bas med pickup
  • Indbygget tuner
  • Leveres inkl taske
Læs hele beskrivelsen
Farve
Udgået hos os
Varenr.:CH-C08NBASS4-BK

Din bas kommer igennem vores kvalitetskontrol, inden vi afsender den til dig.

Beskrivelse

  • Lækker akustisk bas med pickup
  • Indbygget tuner
  • Leveres inkl taske

Chateau C08-NBASS4 er en 4-strenget akustisk bas med indbygget mikrofon. Den prisbillige akustiske bas er fremstillet i Kina på en af de fabrikker, som har specialiseret sig i at producere højkvalitets-instrumenter, og som også laver instrumenter til nogle af verdens førende mærker inden for musikinstrumenter.

Bassen er bygget som en jumbo-model med dæk i gran og med bund og sider i mahogni. Halsen er udført i natotræ, hvorpå der er monteret et 22 bånds gribebræt i palisander. Jumbo-kroppen giver bassen en stor volumen og en mere fremtrædende baslyd, men hvis du får brug at trænge mere igennem, så er C08-NBASS4 ovenikøbet udrustet med et mikrofonsystem, som består af en piezo-mikrofon, som er monteret under broen, og en forforstærker, som sidder i siden af bassen. Forforstærkeren er udrustet med tonekontroller til justering af bas, mellemtone og diskant, og der er indbygget stemmeapparat, så du kan stemme bassen uden at skulle have fat i en tuner.

Din bas kommer igennem vores kvalitetskontrol, inden vi afsender den til dig.

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (0)

Skriv dit spørgsmål her

Spørgsmål (1)

2019-04-10 12:39:12
Fjord G.

Mit barnebarn har ønsket sig et sæt Chateau C08-PB134 børn - et er fra 3-9 år.. Hun er 13 år, hvilken sæt har I til hende som indeholder det samme, og hvad koster det. Kh. Fjord

2019-04-10 13:18:52
DanGuitar.dk

Så er det i stedet for den som hedder Chateau PB01.