Hurtig levering
30 dages returret
Vi er e-mærket

Casio PX-S1000 WE el-klaver hvid

  • 88-tangenters elklaver
  • 2 x 8 watt højttalersystem
  • Perfekt til den mobile pianist
Læs hele beskrivelsen
Farve
Casio PX-S1000 WE el-klaver hvid
Tilkøb til dette produkt
3,599.00 DKK 4,399.00 DKK
Varen er på lager - Levering 1 - 2 hverdage
Bestil inden for
Tilfredshedsgaranti: 30 dages fuld returret
Varenr.:CA-PXS1000-WE

Beskrivelse

  • 88-tangenters elklaver
  • 2 x 8 watt højttalersystem
  • Perfekt til den mobile pianist
  • Indbygget bluetooth
  • USB til tilslutning af tablet og PC/MAC
  • Strømforsyning, sustain pedal og node holder medfølger

PX-S1000 Privia fra Casio er et 88 tangenters el-klaver, som er bygget op omkring et skaleret klaviatur med hammer vægtning. Det indeholder indbyggede højttalere, atten indbyggede lyde med layer, split og duet indstillinger, og det fremstår i et design, der passer til ethvert rum. Du får fem anslagsfølsomhedsniveauer, op til 192 toners polyfoni og en akustisk simulator, som leverer strengresonans, spjældresonans og tangent lyd, hvilket resulterer i en klaverlyd med stor realisme og en fremragende dynamisk rækkevidde.

Udover klaverlyden får du også livlige el-piano lyde, orgel, stryger, vibrafon og cembalo lyde. PX-S1000 er også udstyret med digitale effekter, som rumklang, surround og chorus såvel som bluetooth, en 2-spors optager, oktavskift, metronom og forskellige temperament stemningsvariationer med transponeringsfunktion. Derudover kan PX-S1000 anvendes sammen med Casio’s Chordana Play for Piano app til Android og IOS (download).

Casio PX-S1000 har to seperate udgange til hovedtelefoner, et to pedal-stik (til tilslutning af 3-pedal enhed (medfølger ikke) og USB-lyd- og host forbindelse. Strømforsyningen følger automatisk med, når man køber et PX-S1000, men der er tillige mulighed for batteridrift via 6 AA batterier (medfølger ikke). Sustain pedal og nodeholder er ligeledes inkluderet.

PX-S1000 indeholder 18 lyde, herunder et betagende akustisk flygel. Avanceret strengeresonans gengiver de harmoniske forhold, der opstår mellem vibrerende strenge, mens dæmpningsresonans tilfører dybde og fylde til klangen. Du kan endda høre spjældet stige og falde, når sustain pedalen aktiveres, og den mekaniske lyd fra tangenterne gengives nøjagtigt, så du får en optimal klaveroplevelse. Hammer respons og key-off simulering tilfører en endnu større detalje rigdom og gør, at elklaveret reagerer naturligt på dit spil.

Integreret Bluetooth-lyd gør det muligt at tilslutte en smartphone eller tablet, trådløst, til PX-S1000 og bruge de indbyggede højttalere til at afspille din musik gennem PX-S1000’s kraftfulde stereo højttalersystem. Et 2 x 8 watt stereohøjttalersystem leverer krystalklar lyd til pianisten og publikum, og det er konstrueret til at give en præcis lydgengivelse, uanset om elklaveret står op af en væg, placeres på et bord eller står i et åbent rum. Højttalerne sender lyd til pianisten via subtilt placerede porte, mens de bagudvendte højttalere sender lyd ud i rummet.

PX-S1000 er 43% mindre end tidligere generationer af Casio Privia elklaverer. Med et kompakt kabinet på kun 132,1 x 22,9 x 10,2. Så passer PX-S1000 ind overalt, hvor du har brug for det: På et bord, på et skrivebord, på din seng eller på et stativ fortsætter listen. Med en vægt på under 12 kg og med batteridrift så er PX-S1000 oplagt til anvendelse og transport.

Youtube thumbnail
Afspil

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (1)

Virkelig fint elklaver, som står

Virkelig fint elklaver, som står så flot i en stue, fylder meget lidt, og umiddelbart har god keyaction, omend man skal trykke en lille smule hårdere end på et akustisk. Dog er der sensitivitetsindstilling som jeg ikke har prøvet mig på endnu. Man kan selvfølgelig købe sig til bedre keyaction, men til denne her pris er der virkelig værdi for pengene - super for en øvet begynder som mig. Jeg er mest imponeret over lyden, selv med de indbyggede højttalere er der super fine detaljer og små overtoner i klaverlyden. Designet og formfaktoren gør at man godt gider have det i stuen. Den tilhørende app gav ikke mening for mig, men heldigvis er der jo masser af gode apps på markedet. Jeg stod mellem dette og et Roland FP-10, og jeg er virkelig glad for at jeg valgte Casio i stedet (egentlig bare fordi Roland var corona-udsolgt).

Skriv dit spørgsmål her

Spørgsmål (1)

2021-01-30 03:53:40
Solveig

Kan der tilsluttes mikrofon?

2021-01-30 08:00:16
DanGuitar.dk

Nej, der er ingen mikrofonindgang på denne.