Copenhagen Guitar Show!

Om lidt går det løs i Østerbrohuset i København, hvor Danmarks ubetinget største guitarmesse finder sted. DanGuitar.dk har været med i flere år, og vi glæder os også helt vildt til dette års udgave, som finder sted lørdag d. 6. og søndag d. 7. oktober - og det er 2018, vi taler om! 

Copenhagen Guitar Show er en messe, som er arrangeret og drevet af ildsjæle. Der kommer udstillere fra nær og fjern, så du kan møde både selvstændige guitarbyggere, butikker, importører/grossister, private samlere og nogle af de store mærker indenfor grej - alt sammen samlet i Østerbrohuset for en enkelt weekend. Stemningen er god, og du er omgivet af ligesindede guitarentusiaster, som er til kommet for at få en god oplevelse. Nogle steder kan man endda være heldig at få "smagsprøver", som billedet her viser, at en anonym person har benyttet sig lidt rigeligt af...

Ved nogle stande kan man være heldig at gøre en god handel. Her er for eksempel en stemningsreportage fra én af vores kollegers stand, hvor man sidste år (måske) kunne købe en pedal...

... Selv en enkelt lokalpolitiker mødte jeg sidste år... "Valgflæsk" er jo en gammel kending, men der er ikke mange guitarister, som kan prale af at have modtaget et "valgplekter"!

Clinics

Hvert år er der arrangeret nogle clinics eller foredrag med forskellige guitarrelevante personligheder. Her et "skud" fra sidste år, hvor Kund Damgaard fra Fender holdt en seance med nogle af Fenders danske artister og kendte "sidemen". Midt i billedet ses Kasper Falkenberg, som også kommer og giver sin egen clinic i år. Kasper er en kendt "lejesvend" på den danske musikscene, hvor han blandt mange andre har spillet sammen med Burhan G og Joey Moe, ligesom han til tider er aktiv på Facebook gruppen, Danske Guitarister, som du kan melde dig ind i ved at trykke her.

I år kommer blandt andre Jen Majura, som spiller guitar på den aktuelle verdensturne med Evanecense, den kendte guitarist Martin Taylor og hele (!!) bandet Dizzy Mizz Lizzy for at tale guitarisme!

DanGuitar.dk på Copenhagen Guitar Show

Vi er naturligvis på plads i Østerbrohuset, når arrangementet skydes i gang. Vi har spændende nyheder med, og vi er altid klar til en snak om grej og musik i al almindelighed! Du kan blandt meget andet checke de nye instrumenter fra BEATON og deltage i vores forsøg på at indspille Guitar Shows længste guitarsolo! Her et billede fra sidste år, hvor vi havde besøg af bassisten Henrik Deleuran på vores stand.

Vi har også nogle andre "store" ting med - blandt andet fede guitarer fra Taylor og nogle udvalgte modeller fra PRS, som der ikke er mange i DK, som forhandler. Derudover kan du møde Thomas, Lars, René, undertegnede skriverkarl og måske Linda, hvis du er rigtigt heldig... Vi håber, at vi ses og glæder os meget til at møde jer alle sammen! Som en lille appetitvækker bringer vi et "luftfoto" fra sidste år - kan du få øje på vores stand?

CGS's hjemmeside

Hvis du nysgerrighed er vakt, så check selv showets hjemmeside ved at trykke her. Det koster kun 150 kroner for at få adgang hele weekenden, og det er endda muligt at få studierabat, hvis du kan legitimere dig som studerende!