Hurtig levering
30 dages returret
Vi er e-mærket

Behringer PMP4000 Europower powermixer

 • 1600 W, ultrakompakt, 16-kanals powermixer
 • Integreret multi-effekt-processor
 • FBQ feedback-detekteringssystem
Læs hele beskrivelsen
Udgået hos os
Varenr.:BR-PMP4000

Beskrivelse

 • 1600 W, ultrakompakt, 16-kanals powermixer
 • Integreret multi-effekt-processor
 • FBQ feedback-detekteringssystem

Behringer Europower PMP4000 er en mixer med indbygget forstærker, som vejer mindre end den foregående PMP4000, men som samtidigt formår at levere flere Watt. Europower PMP4000 powermixer anvender moderne klasse-D teknologi, herunder switch-mode strømforsyning, hvilket reducerer vægten betydeligt, samtidigt med at dens behov for køling mindskes. Du får 16 kanaler med 8 mikrofonindgange med XENYX forforstærkere, effekter i 24-bit lydkvalitet, FBQ Feedback eliminator og en kraftfuld forstærker, der kan levere 2 x 600 Watt RMS (med 4 ohms højtalere) eller hele 1600 Watt brokoblet til dine højttalere.

Sindrigt opbygget mixer
Europower PMP4000 har en fremragende fleksibilitet, der tilgodeser de behov, man har som mindre band, spillested eller skole. Du får 8 kanaler til mikrofoner, guitarer og andre instrumenter. Stereokanalerne 9-16 er designet til at fungere parvis som stereokanaler til keyboard eller andre stereo-lydkilder, eller du kan bruge dem som ekstra monokanaler, hvis du er løbet tør for indgange. Alle monokanaler har 3-bånds EQ, low cut filter og klip-LED'er, som automatisk angiver, når indgangssignalet er for voldsomt, så du undgår forvrængning i din lyd. FBQ Feedback Detection systemet viser automatisk, hvilke frekvenser der giver feedback (hyl og skrig i højttalerne forårsaget af akustisk tilbagekobling). Trykker du på FBQ-knappen, vil de røde lysdioder på PP4000’s 7-bånds grafiske EQ fortælle dig, hvilke frekvenser du skal justere for at få optimal lyd uden feedback.

Ind- og udgange
Brug CD/tape in phono-indgangene til at tilslutte eksterne stereosignaler fra CD-afspillere eller smartphone. Yderligere kan du bruge Voice Canceller funktionen til at eliminere vokalen fra musik og lave karaoke, så du ikke behøver at anskaffe ekstra udstyr. Fra CD/tape out phono-udgangen kan du tage et signal fra mixeren og sende det til en optageenhed. Du får venstre og højre jackudgange, som du kan bruge som udgange til en ekstra forstærker, hvis anlægget skal udvides på et senere tidspunkt, og du får Mon Sound, som du kan bruge som monitorudgang til aktive højttalere.

Indbyggede effekter
Behringer PMP4000 er udstyret med en 24-bit effekt-processor med 100 forskellige indstillinger at vælge imellem, herunder ekko, rumklang og chorus. Effekterne kan anvendes på alle kanaler, og de kan styres via en fodkontakt fra scenen eller fra lydmanden.

Mellemstore arrangementer kræver en let og brugervenlig mixer, og PMP4000 er en af de mest effektive og overkommelige powermixere på markedet. Du kan endda bruge den som analog mixer eller som ren effektforstærker. De nye teknologiske fordele ved Klasse-D design og de indbyggede funktioner gør PMP4000 til en powermixer med exceptionel lydkvalitet til alle former for livelyd.

 • 2 x 800 W udgangseffekt (eller 1.600 W i broforbindelse)
 • FBQ feedback detekteringssystem, som straks finder kritiske frekvenser
 • Voice canceller-funktion til karaoke-programmer
 • XPQ 3D stereo-surround-effekt giver et levende og forbedret stereo-lydbillede
 • Standby-knap der muter alle mic-inputs, når der afspilles fra phono-indgangen

Indgange

8 x mic-indgange (XLR, impedans: 1,3 kΩ / 2,6 kΩ (ubalanceret/balanceret) jack, impedans: 20 kΩ)
4 x stereo-line-indgange (jack, impedans: > 3,6 kΩ)
1 x stereo-2-track-indgang (phono)


Udgange

2 x højttalerudgange (speakon, impedans: 75 Ω / 75 Ω (ubalanceret/balanceret))
2 x monitor-udgange (XLR eller stereojack)
2 x preamp-udgange (jack, impedans: ca. 150 Ω)
1 x stereo 2-track-udgang (phono, impedans: 1 kΩ)
1 x stereo aux-udgang (jack, impedans: 150 Ω)

Youtube thumbnail
Afspil

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (1)

levede op til foventningerne

levede op til foventningerne

Skriv dit spørgsmål her

Spørgsmål (0)