Hurtig levering
30 dages returret
Vi er e-mærket

Behringer B215D Eurolive aktiv højttaler

 • Aktiv 2-vejs-højttaler med 15''-basenhed
 • Også velegnet som monitor
 • 550 Watt, 8 Ω
Læs hele beskrivelsen
Udgået hos os
Varenr.:BR-B215D

Beskrivelse

 • Aktiv 2-vejs-højttaler med 15''-basenhed
 • Også velegnet som monitor
 • 550 Watt, 8 Ω
 • Bygget på Behringers klasse-D teknologi  
 • Kan monteres på stativ 
 • Med direkte mikrofonindgang 


Behringer B215D er en 550 watt PA højttaler med indbygget forstærker, som bruger Behringers klasse-D forstærker-teknologi og en switch-mode strømforsyning til at kunne levere et meget højt forhold mellem vægt og ydelse. En af fordelene ved en aktiv højttaler er, at man slipper for at skulle bringe de forstærkere, delefiltre og equalizere med, som et sæt passive højttalere skal bruge for at spille. Men det har desværre også den pris, at den aktive højttaler bliver tungere og dermed vanskeligere at løfte op på et højttalerstativ. Med en vægt på kun 14,5 kg og en ydelse på 550 watt leverer Behringer B215D et bedre forhold mellem watt og vægt end nogen anden aktiv højttaler i sin klasse.

Behringer B215D er en 2-vejs højttaler med 15” bashøjttaler og en 1,35” diskant. Hver højttalerenhed har sin egen klasse-D forstærker, som i modsætning til en klasse-AB forstærker, som arbejder relativt kontinuerligt, slukker tusindvis af gange i sekundet og kun leverer lyd, når det er nødvendigt. Forstærkeren i B215D er med andre ord enten helt tændt eller helt slukket. Dette reducerer strømforbruget betydeligt samtidigt med, at varmeudviklingen i højttaleren minimeres, så der ikke kræves store og tunge køleelementer for at drive højttaleren. Kombinerer man klasse-D teknologien med Switch-mode strømforsyninger, så får man en højttaler med mere dynamisk gennemslagskraft, da switch-mode strømforsyningen genoplader forstærkerens kondensatorer meget hurtigere, hvilket giver et renere signal med mindre forvrængning.

Et indbygget aktivt highpass-filter sørger for, at højttalerne er beskyttet imod overbelastning, og det reducerer til og med forvrængning - selv ved ekstreme lydniveauer. Derudover har højttaleren en Ultra Low Noise (ULN) mic/line-indgang med volumenkontrol og en 2-bånds EQ (bas/diskant).

Behringer B215D kan enten bruges som en selvstændig enhed, hvor man har mulighed for at slutte en mikrofon og instrument direkte til højttaleren og bruge den mixer, der sidder på bagpanelet. Eller man kan bruge den i en stereoopsætning sammen med en mixer til live-musik eller andre lydbehov, som f.eks. diskotek, foredrag, konferencer med mere. Højttaleren er derudover konstrueret på en sådan måde, at den sender lyden skråt opad hvis den placeres på langs, således at du kan bruge B215D som medhørshøjttaler/monitor.

Højttaleren kan monteres på et almindeligt højttalerstativ med 35 mm diameter, eller den kan monteres direkte på en væg med en Behringer WB215 vægholder.


Indgange

 • 1 x XLR
 • 1 x stort jack


Udgange

 • 1 x XLR
Youtube thumbnail
Afspil

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (0)

Skriv dit spørgsmål her

Spørgsmål (0)