Hurtig levering
30 dages returret
Vi er e-mærket

Behringer B208D Eurolive aktiv højttaler

Behringer
 • Kompakt, aktiv 2-vejs-højttaler
 • Også velegnet som monitor
 • 200 Watt, 8 Ohm
Udgået hos os
Varenr.:BR-B208D

Beskrivelse

 • Kompakt, aktiv 2-vejs-højttaler
 • Også velegnet som monitor
 • 200 Watt, 8 Ohm
 • Bygget på Behringers klasse-D teknologi  
 • 2-vejs med 8” bashøjtaler og diskant 
 • Kan monteres på stativ 
 • Med direkte mikrofonindgang

Behringer B208D er en 200 Watt PA-højttaler med indbygget forstærker, som bruger Behringers klasse-D forstærker-teknologi og en switch-mode strømforsyning til at kunne levere et meget højt forhold mellem vægt og ydelse. En af fordelene ved en aktiv højttaler er, at man slipper for at skulle bringe de forstærkere, delefiltre og equalizere med, som et sæt passive højttalere skal bruge for at spille. Men det har desværre også den pris, at den aktive højttaler bliver tungere og dermed vanskeligere at løfte op på et højttalerstativ. Med en vægt på kun 6,6 kg og en ydelse på 200 watt leverer Behringer B208D et bedre forhold mellem watt og vægt end nogen anden aktiv højttaler i sin klasse.

Behringer B208D er en 2-vejs højttaler med 8” bashøjttaler og en 1,35” diskant. Hver højttalerenhed har sin egen klasse-D forstærker, som i modsætning til en klasse-AB forstærker, som arbejder relativt kontinuerligt, slukker tusindvis af gange i sekundet og kun leverer lyd, når det er nødvendigt. Forstærkeren i B208D er med andre ord enten helt tændt eller helt slukket. Dette reducerer strømforbruget betydeligt samtidigt med, at varmeudviklingen i højttaleren minimeres, så der ikke kræves store og tunge køleelementer for at drive højttaleren. Kombinerer man klasse-D teknologien med Switch-mode strømforsyninger, så får man en højttaler med mere dynamisk gennemslagskraft, da switch-mode strømforsyningen genoplader forstærkerens kondensatorer meget hurtigere, hvilket giver et renere signal med mindre forvrængning.

Et indbygget aktivt highpass-filter sørger for, at højttalerne er beskyttet imod overbelastning, og det reducerer til og med forvrængning - selv ved ekstreme lydniveauer. Derudover har højttaleren en Ultra Low Noise (ULN) mic/line-indgang med volumenkontrol og en 2-bånds EQ (bas/diskant).

Behringer B208D kan enten bruges som en selvstændig enhed, hvor man har mulighed for at slutte en mikrofon og instrument direkte til højttaleren og bruge den mixer, der sidder på bagpanelet. Eller man kan bruge den i en stereoopsætning sammen med en mixer til live-musik eller andre lydbehov, som f.eks. diskotek, foredrag, konferencer med mere. Højttaleren er derudover konstrueret på en sådan måde, at den sender lyden skråt opad, hvis den placeres på langs, således at du kan bruge B208D som medhørshøjttaler/monitor.

Højttaleren kan monteres på et almindeligt højttalerstativ med 35 mm diameter, eller den kan monteres direkte på en væg med en Behringer WB208 vægholder.


Indgange

 • 1 x XLR (impedans: 20 kOhm bal.)
 • 1 x stort jack (impedans: 20 kOhm bal.)


Udgange

 • 1 x XLR
Youtube thumbnail
Afspil

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (3)

Skønt små af størrelse har

Skønt små af størrelse har de en imponerende stor og klar lyd - og med rigelig power. - 3 stk. som scenemonitorer - så er man mere end godt forsynet. Og til en endog meget rimelig pris.

Udmærket service, godt produkt

Udmærket service, godt produkt

Skriv dit spørgsmål her

Spørgsmål (0)