Hurtig levering
30 dages returret
Vi er e-mærket

Beaton DIY-UK-21 ukulele samle-selv-sæt

  • Koncert ukulele samlesæt
  • Kvalitets træ
  • Flotte bindinger
Læs hele beskrivelsen
Udgået hos os
Varenr.:BT-DIY-UK-21

Beskrivelse

  • Koncert ukulele samlesæt
  • Kvalitets træ
  • Flotte bindinger
  • Solide og støbte stemmeskruer

Hvis du hører til dem som altid partout skal skille ting ad for at se, hvordan de fungerer, og hvis du er ferm med værktøj og lim, så er her en pakke til dig. Med Beaton DIY-UK-21 får du de materialer, du skal bruge til at samle en ukulele, og hvis du selv er villig til at investere den tid det tager så, er der mulighed for at erhverve sig en kvalitets koncert ukulele til meget få penge.

Ukulelen er konstrueret med et dæk af fint grantræ, sider og bund af sapele, lamineret poppel gribebræt og flotte bindinger.

Samlevejledning medfølger ikke, men produktbillederne viser, hvor hals og bro skal monteres. Lim, lineal og en forsigtig skruetvinge er stort set, hvad du får brug for under samle processen.

Youtube thumbnail
Afspil

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (5)

Hyggeligt Købte et sæt til

Hyggeligt Købte et sæt til børnene. Så hurtigt at de ikke kunne enes om maleriet, så de fik en hver. Rigtig hyggeligt projekt. Der er nok arbejde i det til at man føler sig som en instrumentmager. Nutten og broen sad rigtig højt, så der kunne man file lidt. Der var et par fejl i sættene, men Danguitar var hurtige til at rette op på det. Jeg spiller guitar, så jeg ved ikke rigtig hvordan en ukele skal føles. Men jeg har det svært ved at spille, da strengene ligger så højt ved broen. Hvis man har en bette fil(ca. 1mm) kan dette ordnes. Lyd Når jeg spiller, bliver jeg irriteret over de flyvende strenge. Men når børnene kaster sig i gang, så lyder det faktisk som en ukele. Megahyggeligt. Det er et hyggeprojekt til få penge. Lyden er rimelig. Spilbarheden kunne være bedre. Men jeg vil prøve med en fil og nye strenge.

Fint samlesæt, gode materialer og

Fint samlesæt, gode materialer og tilvirkning - vær præcis med udmålingerne - og særlig Den vinkel hvor saddelen skal limes på, den er skåret 90° på en af gribebrættes sider og skal slibes så den er parallel med båndene. Meget Ukulele for små penge - den får

Skriv dit spørgsmål her

Spørgsmål (1)

2020-08-21 12:47:48
john k.

hej, jeg er noget forvirret over nedenstående instrument fordi det angives som koncert skala model ( normalt 23 ), men samtidig som uk-21 ( normalt er 21 sopran skala ) så spørgsmålet er om det fysiske instrument er en koncert eller en sopran ukulele ? https://www.danguitar.dk/beaton-diy-uk-21-ukulele-samle-selv-saet

2020-08-21 13:19:52
DanGuitar.dk

Ukulelen er en concert ukulele