Hurtig levering
30 dages returret
Vi er e-mærket

Artesia ARB-4 indspilnings-pakkeløsning

Artesia
  • Komplet indspilningsstudie
  • Med lydkort, studiomikrofon, hovedtelefon og alle kabler
  • Inkl. BitWig indspilnings software til PC/Mac
1,899.00 DKK
Varen er på lager - Levering 1 - 2 hverdage
Bestil inden for
Tilfredshedsgaranti: 30 dages fuld returret
Varenr.:RI-ARB4

Beskrivelse

  • Komplet indspilningsstudie
  • Med lydkort, studiomikrofon, hovedtelefon og alle kabler
  • Inkl. BitWig indspilnings software til PC/Mac

Laptop Studio Bundle fra Artesia er et indspilningsstudie, der giver brugeren mulighed for at begynde med at lave musik med det samme på Mac / Windows og Ubuntu computere. Her er alt hvad du behøver for at gøre din computer til et fuldt udviklet hjemmestudio. Alle forbindelseskabler og alt, hvad der behøves for at starte optagelse er med i kassen.

Hjernen i pakken er et Artesia A22xt er et 24-bit audio interface som en fuldt busdrevet. Den har to analoge indgange og to analoge udgangskanaler med RCA/phone stik. Du får en indbygget mikrofonforforstærker med XLR-indgang og understøttelse af +48V-phantom power samt en HI-Z-instrumentindgang til guitarer (og andre instrumenter). Dertil kommer en højkvalitets hovedtelefonudgang og to jack line udgang. Lav latency drivere sørger for, at du kan arbejde problemfrit med din musik, og de er kompatible med WDM, ASIO 2.0 og CoreAudio. Hvis du er på udkig efter en kraftfuld, bærbar og enkel USB lydløsning til et hjemmestudio, så er a22xt et fremragende valg.

Men man kan ikke indspille uden software, så udover audio interface får du også en licens til Bitwig 8-track. Denne slanke og effektive digitale audio workstation til computer giver dig mulighed for at producere, indspille og designe lydspor som en pro. Med Bitwig 8-track kan du begynde at arbejde med din musik med det samme. Optag, arranger, improviser og indspil med en professionel udlagt software, som er udviklet af musikere, til musikere.

Til indspilning af vokal og instrumenter har Artesia lagt deres AMC-10 cardioid kondensator mikrofon i pakken. Det er en meget støjsvag og følsom mikrofon, der kan give din musik den dynamik, den fortjener. Denne mikrofon kan håndtere alt lige fra det ultrafølsomme til det ultrahøje. AMC-10 kan håndtere 135dB SPL, så du kan være sikker på at selv voldsomme signaler, som f.eks guitarforstærkere, ikke ødelægges på grund af overbelastning.

De medfølgende hovedtelefoner anbefales til mix, monitorering og andre formål, hvor kritisk lytning er påkrævet. Artesia AMH-11 studio hovedtelefoner producerer et ekstremt bredt dynamisk område via dens yderst effektive højttalere. Lyden er detaljeret og følsom, således at du nøjagtigt ved, hvad du foretager dig. Læderhovedbåndet og ørekopperne giver god komfort, så du kan sidde i lange perioder med hovedtelefonerne på, uden at det bliver ubehageligt.

Youtube thumbnail
Afspil

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (3)

God beskrivlse på website (suppleret

God beskrivlse på website (suppleret af lidt research på nettet), levering: 5 dage incl. en weekend - sådan! Til sammenligning kan jeg oplyse, at jeg stadig (3/6) afventer et Q-brev via PostNord sendt fra København den 18/5, men det er muligvis gået øst om jordkloden istedet for den direkte vej: “Go West...

lækkert! og nemt at gå

lækkert! og nemt at gå til!

Skriv dit spørgsmål her

Spørgsmål ()