Hurtig levering
30 dages returret
Vi er e-mærket

Artesia AG-50 el-flygel sort højglans

Artesia
 • Digital flygel i håndpoleret ibenholt
 • Leveres inkl. klaverbænk
 • 4-fods kabinet
19,999.00 DKK
Varen er på lager - Levering 1 - 2 hverdage
Tilfredshedsgaranti: 30 dages fuld returret
Varenr.:RI-AG50

Beskrivelse

 • Digital flygel i håndpoleret ibenholt
 • Leveres inkl. klaverbænk
 • 4-fods kabinet
 • Vægtede og anslagsfølsomme hammer action tangenter
 • Koncertsal lydsystem med 6 højttalere
 • 88 tangenter
 • 75 watt
 • 136 lyde og 99 rytmer med akkompagnement

Hvis du altid har ønsket dig at eje et flygel, men du er blevet afskrækket af den høje pris og pladsmangel, så er Artesia AG-50 perfekt til dig.

Dette elegante klaver i håndpoleret ibenholt er designet i klassisk klaverstil, mens den ekspressive Supra Sound sampling teknologi sørger for, at AG-50 ikke bare ser godt ud, men også leverer en realistisk og autentisk klaverlyd. Naturligt balanceret hammer-action klaviatur giver en spilleoplevelse, som øvede pianister og klaverlærere vil være tilfredse med, mens indbygget Bluetooth giver dig mulighed for at streame musik fra din tablet, telefon eller bærbar computer til AG-50 og bruge klaverets 6-højttaler koncertsal lydsystem som medieafspiller. AG-50 leveres inklusiv et væld af indlæringsfunktioner som f.eks. forskellige klaverapps til forskellige aldre og sværhedsgrader for at hjælpe alle i familien med at nyde og forbedre deres klaverfærdigheder.

Flot poleret Grand Piano kabinet

Artesia AG-50 har et sofistikeret Grand Piano kabinet, der passer til enhver rumstørrelse eller indretning. Det smukt håndpolerede ibenholt højglans finish giver en dyb og rig glans, som beriger enhver stue eller fritidsrum, og klaviaturlåget kan trækkes helt ud således, at betjeningspanelet kan skjules helt.

Klaviatur

Kernen i ethvert kvalitetsklaver er et godt klaviatur. Artesia AG-50 bruger et naturligt afbalanceret hammer-action klaviatur til at give dig følelsen af et akustisk klaver. Det avancerede hammer action design giver en fremragende respons og en spilleoplevelse, der vil tilfredsstille den mest krævende lærer eller performer.

Udtryksfulde lyde

Lydmæssigt byder Artesia AG-50 på både 3-lags og 3D sampling, som er baseret på Supra Sound sampling teknologi. Den 3-lags Supra Sound sampling giver en smuk dyb og udtryksfuld flygellyd og derudover har AG-50 136 ekstra lyde, såsom EPiano, Harp, Vibes, NGuitar, Organ, Strings, Bass og mange flere.

Play Along Accompaniment

Men der gemmer sig mere i AG-50, end man umiddelbart ser. AG-50 er ligeledes udrustet med en komplet akkompagnementssektion, som automatisk producerer fulde backing akkompagnementer til de akkorder og melodier, du spiller, ligesom hvis du havde et band.

Musikoptager og sangbibliotek

En intern optager lader dig optage dit spil med et enkelt tryk på en knap. For mere avancerede projekter byder AG-50 ligeledes på en Multi-Track Recorder med 16-spor, og det medfølgende hukommelsesdrev rummer over 180 sange indenfor Jazz, klassisk musik, pop m.m., som du kan spille når som helst, du har lyst.

Bluetooth og alsidige tilslutningsmuligheder

Artesia AG-50 er Bluetooth-kompatibel og giver dig mulighed for at spille sammen med dine yndlingssange eller omdanne dit klaver til et hjemme-underholdningscenter. Du skal blot indstille din Bluetooth-enhed (smartphone, tablet eller bærbar computer) til at spille gennem klaverets 6-højttalers koncertsals lydsystem. Derudover byder AG-50 på en række forskellige tilslutningsmuligheder, herunder to praktiske USB-porte, der tillader tilslutning til dine USB-enheder, herunder smartphones, tablets og bærbare computere. Endvidere får du Aux In, Aux Out, Line In Control, Dual hovedtelefonudgange og meget mere.

Duet-funktion

Duet-funktionen giver lærer og elev mulighed for at spille på klaveret samtidigt. Klaveret opdeles i to områder, hvilket giver både lærer og elev mulighed for at spille samme musik i samme oktav. Pedalfunktionen ændres også, så venstre og højre pedaler begge fungerer som sustain pedaler, som både lærer og elev kan bruge.

Play Along Song

AG-50 har en "Play Along Song" -funktion, der er en sjov måde at forbedre sine spillefærdigheder på. Play Along Song har over 50 velkendte sange, som du kan øve først ved at spille med venstre og højre hånd separat og derefter spille med begge hænder samtidigt, indtil du har lært at spille det komplette musikstykke.

Inkluderet klaverskole

Det har aldrig været lettere at lære at spille et musikinstrument. Med fremkomsten af bærbare computere og tablets er det nu lettere end nogensinde før at begynde at lære at spille klaver. Artesia Pianos har sluttet sig sammen med JoyTunes og inkluderet deres prisbelønnede Apps "Simply Piano" og "Piano Maestro", når man erhverver sig et AG-50. Disse apps er kun kompatible med iPad, men der er mange lignende apps til Android, Windows og Mac, som du kan bruge.

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (4)

Perfekt

Vi er meget glade for vores nye piano - det er virkelig flot, og en rigtig god lyd

Meget dårligt el-flygel

Som professionel pianist har jeg netop afprøvet dette el-flygel og kan jeg på ingen måde anbefale dette produkt for øvede eller professionelle pianister. Det føles plastic-agtigt i tangenterne, dårlig vægtning, dårlige klaversamples, næsten ingen efterklang og manglende muligheder for at indstille og finjustere klaverlyden. Det minder om et legetøjskeyboard pakket ind i en dyr finish. Den ene stjerne er for den trods alt utroligt flotte finish, da instrumentet uden tvivl er et flot møbel. Men handler det om at spille klaver/flygel findes der meget bedre alternativer på markedet med både bedre tangenter/vægtning og ikke mindst lyd. Hvis jeg selv skulle købe dette instrument skulle det udelukkende være for syns skyld og for muligheden for at afspille lyd via Bluetooth.

Skriv dit spørgsmål her

Spørgsmål ()