Cubase installationFølgende er taget fra Windows 7, men er stort set det samme for Windows 8 og Mac OSX.


1. Åbn DVD'en på din computer, og kør programmet 'Start_Center'


3. Vælg sprog og følg instruktionerne indtil du kommer til menu siden, som vist nedenfor.

4. Klik derefter på 'install'5. Efter installationen er fuldført, gå tilbage til 'Start Center menuen'
o
g klik på 'Activate & Register'6. Følg instruktionerne og opret din "My Steinberg" konto.

7. Du vil herefter modtage en e-mail fra Steinberg, hvor du bedes aktivere din konto ("Activate Account")

8. Log ind på din konto, og gå til fanebladet "My Products" og vælg "Add New Software"
9. Under "Cubase", vælg "Older Cubase AI/LE Versions".og vælg "Cubase LE 6".

10. Herefter skal du hente og installere eLicenser Control Center (eLCC), download den version der passer til dit styre-system (Mac/PC)

11. Efter installationen af eLCC, åbn programmet.

På Windows:  - Start > Programmer > eLicenser
På Mac:  - Applikationer > eLicenser Control Center

Efter du har åbnet programmet - gå til:
Registration > (your ELCC #) > Copy Serial Number12. Tilbage på din "My Steinberg"-side, skal du indsætte (paste) dit ELCC serial-nummer, som du lige har kopieret.

På Windows: (Ctrl+V)
På Mac: (Command +V)

Vælg derefter "MIDIPLUS" under "OEM Partner" og klik på "Continue"Du vil herefter modtage en aktiverings-kode "Activation Code", Kopier denne kode.Tilbage I eLicenser programmet skal du klikke på "Enter Activation Code"
Paste/indsæt aktiverings-koden som på billedet herunder og klik på "Continue":
Klik herefter på "Download License"
Når den er færdig med at downloade, kan du lukke programmet, logge ud af din Steinberg Account og fjerne installations-disken.

Du er nu klar til at bruge Cubase LE 6.DEL 2 -  KOM GODT I GANG MED CUBASE

Cubase skulle nu være køreklar, så lad os kigge på, hvordan vi kommer i gang med vores første projekt.

1. Kør programmet Cubase. Cubase vil nu spørge om, hvilket project vi gerne vil starte med. For at komme nemt i gang kan vi vælge den der hedder PRODUCTION, hvilket er et færdigt setup med både lydspor/MIDI-spor og instrument-spor.

Men først skal du have en forståelse af de forskellig spor/tracks, så vi har valgt at starte med en blank canvas/project. Vælg derfor "More"  - og under den menu "Empty" og klik derefter på "Create"2. Vi skulle nu gerne ende med en side som denne:3. Find "project" i menuen og vælg "add track" og derefter "instrument"
Project -> add track -> instrument.
4. Klik nu på det felt hvor der står "No VST Instrument" og fra den dropdown menu vælger vi det plugin der hedder "Synth - HALion Sonic SE,  og klikker derefter på "Add Track" til højre.5. Vi har nu lavet et track der indeholder vores synthesizer/lydmodul, da vores MIDIplus-keyboard jo ikke har indbyggede lyde.

Vi kan nu vælge mellem et hav af forskellige lyde ved at klikke nederst på vores nye spor/track (se billedet nedenfor), dette bringer os en liste af lyde, prøv de forskellige af ved at spille på dit MIDIplus-keyboard, og slut med at dobbeltklikke for at vælge en lyd.

6. Nu mangler vi bare at indspille en melodi – dette gøres ganske enkelt ved at trykke på den røde "Record"-knap på vores "Transport bar" som vist nederst på billedet her:DEL 3. INDSPILNING AF VOKALER OG ANDRE LYDKILDER

1. Hvis vi skulle optage andre lydkilder som vokaler eller guitar, har vi brug for et lydkort. Vi har den perfekte pakkeløsning til indspilning - klik her for at se mere.

2. For at indspille en lydkilde som vokal, skal vi starte med det der hedder "Audio Track", det gør vi på samme måde ved at følge stien Project -> Add Track - > Audio3. Vi vælger at lave et Audio Track og klikker på "Add Track"4. Vores Audio track skulle så gerne se ud som på billedet her, og derefter er det bare at få trykket på "Record".For yderlig hjælp og information henviser vi til Quick Start Guiden (kun på engelsk)

Klik her for at hente en mappe der indeholder følgende (på engelsk):
Menu_Reference
Operation_Manual
Quick_Start_Guide
Plug-in_Reference
Remote_Control_Devices
Halion_Sonic_SE


DanGuitar.dk - Rugvænget 1 - Adresse 2 - 8500 Grenaa - Telefonnr.(frivilligt) 86 32 32 86 - E-mail info@danguitar.dk - CVR. nr. (bruges til kreditvurdering) 26626749
dansk (danmark)no
Vis kurv Skjul kurv 0,00 DKK Du har 0 produkt(er) i din kurv
DankortDinersEuroCard / MasterCardJCBMobilePay OnlineVisaVisa Electron

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

  • 01 Ordreinformation
  • 02 Betaling
  • 03 Ordre gennemført
Klik her for vores mobilside